B.Sc במדעי המזון
  • מדעי המזון

למידע נוסף מלא פרטיך:

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

מדעי המזון

מדעי המזון הם המסלול הטבעי למי שרוצה להיות קרוב לצלחת. בוגר החוג נקרא טכנולוג מזון, וכגורם משמעותי ביותר בתעשיית המזון הוא שותף לכל תהליך הייצור של מזון ומשקאות. משלב תכנון מוצרים חדשים ואיתור חומרי הגלם ועד לשלב העיצוב, האריזה וההובלה למדף. מסלול הלימודים האינטגרטיבי מאפשר לך להשתלב בהצלחה במגוון רחב של תפקידים בתעשיית המזון ובתעשיות משיקות: במפעלי מזון, במוסדות מחקר ופיתוח, במעבדות בתחומי מדעי החיים, במכוני תקינה ובקרת איכות, במוסדות הקשורים לפיקוח על תעשיית המזון ושרותי המזון, וכן בחברות תכנון.

למה ללמוד מדעי המזון בתל-חי

  • בלי שומן: רק אצלנו ניתן ללמוד נטו מדעי המזון במסלול חד חוגי ולסיים כבוגר החוג טכנולוג מזון.
  • לחם וחמאה: הלימודים כוללים תרגול במעבדות מתקדמות ביותר המצוידות במיטב הטכנולוגיה - הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון.
  • זה אמיתי: הלימודים במכללת תל חי כוללים סדנה מעשית לפיתוח מוצר מזון חדש שיוצג בפני נציגים מהתעשייה.
  • ללמוד מהטובים ביותר: בכיתה מחכים לך פרופ' זקי ברק, ממובילי התעשייה בישראל, ומרצים נוספים בעלי ניסיון עשיר.
  • ביזנס אנד פלז’ר: בזמן הלימודים אפשר לעבוד בחברת מזון כגון שטראוס, עלית, תנובה וטרה, לצבור ניסיון.
  • ולקינוח: השתלבות בתעשייה בתום הלימודים בתפקיד שנהנה מביקוש רב.

אפשרות למלגת עידוד בסך 5,000 ש"ח לשנה א' בלבד לבעלי פסיכומטרי 600 ומעלה*.
התנאי לקבלת מלגת העידוד הוא מימוש הלימודים עד לתאריך ה 1.7.2017.
* בכפוף לתנאים, מס' המלגות מוגבל כל הקודם זוכה!

איך זה עובד? 
הלימודים האקדמיים אורכים שלוש שנים עם אפשרות לפריסה של עד 4 שנים, ונדרשות 132 נקודות זכות אקדמאיות.
שנה א’ - קורסי חובה במקצועות הבסיס כגון: ביולוגיה, כימיה, מתמטיקה ופיזיקה. 
שנה ב’ - קורסים מתקדמים במקצועות הביוכימיה, הגנטיקה, והמיקרוביולוגיה. 
שנה ג - לימודים מעשיים ומעמיקים במדעי המזון: תזונה, אנליזה של המזון, כימיה וביוכימיה של המזון ועוד.