מדעי המזון סגל החוג

מדעי המזון סגל החוג

 

ראשת החוג:

פרופ' מוצפי סגולה.

 

חברי הסגל האקדמי:

 

פרופסור מן המניין: 

פרופ' יעקב ויה, פרופ' גיורא ריטבו, פרופ' רחל אמיר.

 

פרופסור חבר:

פרופ' דני ברקוביץ', פרופ' מרטין גולדווי, פרופ' סגולה מוצפי, פרופ' סנאית תמיר, פרופ' נורית כרמי.               

 

מרצה בכיר:

ד"ר פאולה בלינקי, ד"ר דורון גולדברג, ד"ר סולימאן חטיב, ד"ר אנדראה שוכמן ספיר.                            

 

מרצה: 

ד"ר אופיר בנימין, ד"ר אופיר דגני, ד"ר לואי בשיר.

 

מורה בכיר: 

ד"ר יוסף אראל, גב' גליה הלל שפר, ד"ר אוהד נריה, ד"ר אנטולי ספיבקובסקי, ד"ר מאיר שליסל, ד"ר דוניטה כהן.                                              

 

מורה:

ד"ר עדי יונס, ד"ר אורן פרלסון, ד"ר עינב קליגר, ד"ר טלי גולדברג.

 

מורים מן החוץ:

ד"ר יצחק ויינשטיין, גב' מלכה לדרייך, מר איתי להט, ד"ר פייגה מגזל, ד"ר ולדימיר ספיבקובסקי, ד"ר הדסה צוקרמן, פרופ' יוסף קנר, מר מיכאל רביב, ד"ר נתן רוטשילד, ד"ר פיאד שחיבר, מר אמיל שיינפלד, דר' אוהד נריה, דר' קרן קלס, מר ארז אטקין, גב' פנינה צימרמן, מר רן פיורקו, דר' בני טל.