עדי מאיר

עדי מאיר

החוג למדעי המזון

עדי מאיר, בוגרת החוג למדעי המזון.

למדתי תואר במדעי המזון, סיימתי בקיץ 2016. 

הייתי חלק מהסטודנטים שנעזרים במרכז תמיכה (סטודנטים עם ליקויי למידה) והם חלק גדול מההצלחה שלי. מרכז תמיכה עזר לי להתקדם, להתפתח ולהגיע להישגים גבוהים. זה מרכז ייחודי שיש רק בתל-חי. 

הרמה הלימודית והמקצועית בתל חי גבוהה ובהחלט מכינה את הסטודנטים ל״עולם האמיתי״.

בחוג למדעי במזון רוב הקורסים נוגעים בטכנולוגיה של המזון, בחקר המזון ושמירה על סניטציה ואיכות.

חוויה לימודית מרתקת עם מכשירי מעבדה חדישים, מטבח לימודי מפואר וסיורים מעשיים במפעלי המזון ברחבי הארץ. 

כיום אני חלק ממערך הטכנולוגיה ובקרת האיכות של נביעות טבע הגליל.