קורס הכנה במתמטיקה לכלכלה וניהול

קורס הכנה במתמטיקה לחוג לכלכלה וניהול ולמקבץ כלכלה וניהול בחוג הרב-תחומי.

תכנית הלימודים של החוג לכלכלה וניהול מבוססת בין השאר על בסיס מתמטי רחב. במהלך הלימודים נדרשים הסטודנטים לידע נרחב בתחום זה. מועמד בעל ידע חסר במקצוע זה, עלול להיתקל בקשיים במהלך לימודיו ואף להיכשל במקצועות הכלכלה.

על מנת להשלים את החסר במקצוע המתמטיקה ולהגיע לרמה נאותה לקראת שנת הלימודים אנו מקיימים קורס הכנה במתמטיקה לפני תחילת השנה.

קורס ההכנה הינו חובה למועמדים לחוג לכלכלה וניהול (לא תלמידי מקבץ כו"נ) שאינם עומדים בדרישות המתמטיקה, ופתוחה בפני כל מועמד אחר המעוניין בכך.

אנו ממליצים לכל מי שרוצה להכין עצמו היטב ללימודים להשתתף בקורס, גם אם טרם התקבל ללימודים וגם אם לא חויב בכך.

מועמד לחוג לכלכלה וניהול (לא תלמידי מקבץ כו"נ) בעל 3 יח"ל במתמטיקה אשר טרם התקבל ולא ילמד בקורס ההכנה, לא יוכל להתקבל לאחר מכן לחוג.

תאריכי הקורס:

27/07/17 עד 3/10/17 במכללה האקדמית תל חי.

ימי הלימוד הם חמישי ושישי.

כיתות הלימוד:

ימי חמישי - כיתה 4314 קמפוס מזרח.

ימי שישי – כיתה 2105 קמפוס מזרח.

מערכת השעות:

27/7/17 יום חמישי – בין השעות 08:45-15:45.

28/7/17 יום שישי - בין השעות 08:45-14:00.

בהמשך תתפרסם מערכת שעות מפורטת

** ייתכנו שינויים במערכת השעות ובכיתות הלימוד, מידע יימסר בתחילת המכינה.

להרשמה למכינה – לחץ כאן.
עלות המכינה 1,000 ₪.

*ניתן לשלם בתשלומים בקרדיט.

מידע נוסף

1. ניתן להתגורר במעונות במהלך הקורס (ללא התחייבות למהלך שנה"ל) לאתר המעונות – לחץ כאן.
  2. קישור לתכני הלימוד בקורס – לחץ כאן.
  3. תלמיד אשר לא יודיע על ביטול הרשמתו יחויב במלוא עלות הקורס, גם אם לא למד בה בפועל.
  4. במקרה של ביטול השתתפות בקורס ייגבו דמי ביטול של 200 ₪.