מדעי המזון - המכללה האקדמית תל חי
B.Sc במדעי המזון
  • מדעי המזון

רוצים עוד מידע?

מדעי המזון

 

מדעי המזון הנו מסלול טבעי למי שמעוניין להיות קרוב לצלחת, להיות גורם משמעותי ביותר בתעשיית המזון  ושותף לכל תהליך הייצור של מזון ומשקאות. המסלול משלב תכנון מוצרים חדשים ואיתור חומרי הגלם ועד לשלב העיצוב, האריזה וההובלה למדף. מסלול הלימודים האינטגרטיבי מאפשר לך להשתלב בהצלחה במגוון רחב של תפקידים בתעשיית המזון ובתעשיות משיקות: במפעלי מזון, במוסדות מחקר ופיתוח, במעבדות בתחומי מדעי החיים, במכוני תקינה ובקרת איכות, במוסדות הקשורים לפיקוח על תעשיית המזון ושרותי המזון, וכן בחברות תכנון.

למה ללמוד מדעי המזון בתל-חי

  • בלי שומן: רק אצלנו ניתן ללמוד נטו מדעי המזון במסלול חד חוגי.
  • לחם וחמאה: הלימודים כוללים תרגול במעבדות מתקדמות ביותר המצוידות במיטב הטכנולוגיה.
  • זה אמיתי: הלימודים במכללה האקדמית תל-חי כוללים סדנה מעשית לפיתוח מוצר מזון חדש שיוצג בפני נציגים מהתעשייה.
  • ללמוד מהטובים ביותר: בכיתה ובמעבדות מחכים לך מרצים בעלי ניסיון עשיר וממובילי התעשייה בישראל.
  • ביזנס אנד פלז’ר: בזמן הלימודים אפשר לעבוד בחברת מזון כגון שטראוס, עלית, תנובה וטרה, לצבור ניסיון.
  • ולקינוח: השתלבות בתעשייה בתום הלימודים בתפקיד שנהנה מביקוש רב.

אפשרות למלגת עידוד בסך 5,000 ש"ח לשנה א' בלבד לבעלי פסיכומטרי 600 ומעלה*.
* בכפוף לתנאים, מס' המלגות מוגבל כל הקודם זוכה!

איך זה עובד
הלימודים האקדמיים אורכים שלוש שנים עם אפשרות לפריסה של עד 4 שנים, ונדרשות 132 נקודות זכות אקדמאיות.
שנה א’ - קורסי חובה במקצועות הבסיס כגון: ביולוגיה, כימיה, מתמטיקה ופיזיקה. 
שנה ב’ - קורסים מתקדמים במקצועות הביוכימיה, הגנטיקה, והמיקרוביולוגיה. 
שנה גלימודים מעשיים ומעמיקים במדעי המזון: תזונה, אנליזה של המזון, כימיה וביוכימיה של המזון ועוד.