מדעי המזון סגל החוג
מדעי המזון סגל החוג
ראש החוג:
חברי הסגל האקדמי:
פרופסור מן המניין:
פרופ' גיורא ריטבו, פרופ' רחל אמיר, פרופ' סנאית תמיר.
פרופסור חבר:
פרופ' דני ברקוביץ', פרופ' מרטין גולדווי, פרופ' סגולה מוצפי, פרופ' נורית כרמי, פרופ' סולימאן חטיב.
מרצה בכיר:
ד"ר פאולה פיטשני, ד"ר דורון גולדברג, ד"ר אנדראה שוכמן ספיר, ד"ר אופיר בנימין.
מרצה:
ד"ר לואי בשיר, ד"ר מאיר שליסל, ד"ר עדי יונס, ד"ר פייגה מגזל
מורה בכיר:
גב' גליה הלל שפר, ד"ר דוניטה כהן.
סגל זוטר:
ד"ר דני גמרסני, ד"ר טלי גולדברג.
מורים מן החוץ:
מר איתי להט, ד"ר הדסה צוקרמן, מר מיכאל רביב, ד"ר נתן רוטשילד, מר אמיל שיינפלד, דר' קרן קלס, מר ארז אטקין, דר' בני טל, גב' ליאורה שושני.