מדעי המזון סגל החוג | המכללה האקדמית תל חי

מדעי המזון סגל החוג

מדעי המזון סגל החוג

ראש החוג:
ד"ר פאולה פיטשני

חברי הסגל האקדמי:

פרופסור מן המניין:
פרופ' יעקב  ויה,  פרופ' גיורא ריטבו.  פרופ' רחל אמיר, פרופ' סנאית תמיר

פרופסור חבר:
פרופ' דני ברקוביץ',  פרופ' מרטין גולדווי, פרופ' סגולה מוצפי, פרופ' נורית כרמי.                                  

מרצה בכיר:
ד"ר פאולה פיטשני, ד"ר דורון גולדברג, ד"ר סולימאן חטיב, ד"ר אנדראה שוכמן ספיר.

מרצה:
ד"ר אופיר בנימין, ד"ר אופיר דגני, ד"ר לואי בשיר, ד"ר עינב קליגר, ד"ר מאיר שליסל, ד"ר עדי יונס.

מורה בכיר:
ד"ר יוסף אראל, גב' גליה הלל שפר, ד"ר אנטולי ספיבקובסקי, ד"ר דוניטה כהן,  

מורה:
ד"ר אורן פרלסון, ד"ר טלי גולדברג, ד"ר דני גמרסני.

מורים מן החוץ:
ד"ר יצחק ויינשטיין, מר איתי להט, ד"ר פייגה  מגזל, ד"ר ולדימיר ספיבקובסקי, ד"ר הדסה  צוקרמן, פרופ' יוסף קנר, מר מיכאל רביב, ד"ר נתן רוטשילד, ד"ר פיאד שחיבר, מר אמיל שיינפלד, דר' קרן קלס, מר ארז אטקין, גב' פנינה צימרמן, מר רן פיורקו, דר' בני טל, גב' ליאורה שושני.