-
כל תכניות הלימוד
- הפקולטה למדעים וטכנולוגיה
-
הפקולטה לחינוך והוראה
- דבר דיקנית הפקולטה לחינוך והוראה
- החוג לחינוך
- החוג להוראת החינוך הגופני
- החוג לחינוך גופני
- החוג לחינוך והוראה
- החוג לניהול וארגון מערכות חינוך
- החוג לעיצוב ופיתוח למידה והוראה
- היחידה לכניסה להוראה ופיתוח מקצועי
- הסבת אקדמאים להוראה
- M.Teach תואר שני מוסמך בהוראה בשילוב תעודה להוראת העל-יסודי
- חינוך מיוחד
- הפקולטה למדעי החברה והרוח
- מכינות
Button to open the popup Form
אני רוצה להשאיר פרטים
מלאו פרטים
ונחזור אליכם בהקדם
מלאו פרטים
ונחזור אליכם בהקדם
-
כל תכניות הלימוד
- הפקולטה למדעים וטכנולוגיה
-
הפקולטה לחינוך והוראה
- דבר דיקנית הפקולטה לחינוך והוראה
- החוג לחינוך
- החוג להוראת החינוך הגופני
- החוג לחינוך גופני
- החוג לחינוך והוראה
- החוג לניהול וארגון מערכות חינוך
- החוג לעיצוב ופיתוח למידה והוראה
- היחידה לכניסה להוראה ופיתוח מקצועי
- הסבת אקדמאים להוראה
- M.Teach תואר שני מוסמך בהוראה בשילוב תעודה להוראת העל-יסודי
- חינוך מיוחד
- הפקולטה למדעי החברה והרוח
- מכינות
אירועים למעבדת השירות לבדיקות יין
-
כל תכניות הלימוד
- הפקולטה למדעים וטכנולוגיה
-
הפקולטה לחינוך והוראה
- דבר דיקנית הפקולטה לחינוך והוראה
- החוג לחינוך
- החוג להוראת החינוך הגופני
- החוג לחינוך גופני
- החוג לחינוך והוראה
- החוג לניהול וארגון מערכות חינוך
- החוג לעיצוב ופיתוח למידה והוראה
- היחידה לכניסה להוראה ופיתוח מקצועי
- הסבת אקדמאים להוראה
- M.Teach תואר שני מוסמך בהוראה בשילוב תעודה להוראת העל-יסודי
- חינוך מיוחד
- הפקולטה למדעי החברה והרוח
- מכינות
סגל החוג מעבדת השירות לבדיקות יין
מצטערים, אין תוצאות שתואמות את החיפוש שלך.
אנא בדוק את קריטריוני החיפוש שלך ונסה שוב.
תמונה
מעבדת השירות לבדיקות יין
-
כל תכניות הלימוד
- הפקולטה למדעים וטכנולוגיה
-
הפקולטה לחינוך והוראה
- דבר דיקנית הפקולטה לחינוך והוראה
- החוג לחינוך
- החוג להוראת החינוך הגופני
- החוג לחינוך גופני
- החוג לחינוך והוראה
- החוג לניהול וארגון מערכות חינוך
- החוג לעיצוב ופיתוח למידה והוראה
- היחידה לכניסה להוראה ופיתוח מקצועי
- הסבת אקדמאים להוראה
- M.Teach תואר שני מוסמך בהוראה בשילוב תעודה להוראת העל-יסודי
- חינוך מיוחד
- הפקולטה למדעי החברה והרוח
- מכינות
חדש!!! הזמנת עבודה מעבדת בדיקות היין - תל-חי
במכללה האקדמית תל-חי פועלת מעבדת יין חדישה המשמשת לבדיקות מקצועיות של תהליכי ייצור היין. אחת המטרות של מעבדת השירות בתל-חי היא לסייע ליקבים למימוש שאיפתם לייצור יין איכותי.
במסגרת שירותי המעבדה הניתנים ליקבים מכל הארץ בכלל ומהצפון בפרט, ניתן לבצע בדיקות אנליטיות לאיכות של יין המאפשרות מידע חיוני והכרחי על תהליך הייצור וכן עמידה בתקני סימון מוצרים (תוויות יין).
מגוון הבדיקות המוצע כולל בדיקות איכות מקובלות ליין וכן, בדיקות אנליטיות מתקדמות לחומרים ייחודיים באמצעות מכשור מתקדם כגון: HPLC, GC-MS, לשון אלקטרונית ואף אלקטרוני.
לדוגמא: פרופיל חומצות ביין, 4EG ו 4EP, בדיקת נוכחות Brettanomyces פעיל, בדיקת רמת חנקן בענבים YAN ועוד.
הבדיקות מתבצעות ע"י טכנאיות מקצועיות ומנוסות מאד. שיטות הבדיקה הן שיטות מוסמכות ומקובלות במעבדות אנליטיות של תעשיית היין.
לצד מעבדת היין, פועל החל משנת 2012, יקב לימודי מחקרי. ביקב נערכים מחקרים במגוון נושאים בתחום גידול הגפן, השפעת תנאי הסביבה ותהליכי הייצור על איכות היין. כמו כן, נערכים מחקרים בסיסיים בתחום הכימיה של היין. המחקרים נעשים ע"י ייצור יין בכלים מדעיים- מיקרוויניפיקציה.
המחקרים נערכים בראשותו של דר' מאיר שליסל, מנהל המעבדות בתל חי וחבר סגל בחוג למדעי המזון במכללה בשיתוף דר' תרצה זהבי משה"מ ודר' עומר קריין ממו"פ צפון. היקב מלווה ע"י מר איתי להט, מומחה בתחום היין העומד בראש תכנית הלימודים "Cellar master" המתקיימת במכללה האקדמית תל-חי.
השילוב של הידע האקדמי, המקצועי והמצוינות הטכנית והטכנולוגית מאפשר לנו להעניק לייננים תוצאות אנליטיות מהימנות ותמיכה בבעיות שונות הצצות במהלך ייצור היין.
אנו מתחייבים לתת שירות מהיר ואמין ובעלות נמוכה המאפשרת לכלל היקבים קטנים כגדולים לבצע בדיקות איכות ליין אותו הם מייצרים.
בטבלה הבאה מפורטת רשימת הבדיקות שניתן לבצע במעבדתנו:
רשימת בדיקות ודגשים לדיגום – יין ומשקאות אלכהלים
הבדיקה |
שיטה |
הערות לבדיקה |
מ"ל לבדיקה |
---|---|---|---|
משקל סגולי |
הידרומטר |
למלא ללא אויר ולאטום היטב |
50 |
PH |
מד PH |
למלא ללא אויר ולאטום היטב |
50 |
BRIX |
רפרקטומטר |
למלא ללא אויר ולאטום היטב |
50 |
TA חומציות כללית |
טיטרציה |
למלא ללא אויר ולאטום היטב |
50 |
גופרית חופשית |
אוקסידציה |
למלא ללא אויר ולאטום היטב |
50 |
גופרית כללית |
אוקסידציה |
למלא ללא אויר ולאטום היטב |
50 |
VA חומצות נדיפות |
זיקוק |
למלא ללא אויר ולאטום היטב |
50 |
חומצה מאלית |
אנזימתית |
למלא ללא אויר ולאטום היטב |
50 |
חומצה סורבית |
HPLC |
למלא ללא אויר ולאטום היטב |
50 |
גלוקוז פרוקטוז |
אנזימתית |
למלא ללא אויר ולאטום היטב |
50 |
כהל , זיקוק |
זיקוק |
למלא ללא אויר ולאטום היטב |
400 |
כהל אבוליומטר |
אבוליומטר |
שיטת בדיקת הכוהל המדויקת הנדרשת לפי התקן היא זיקוק. שיטת האבוליומטר נותנת הערכה לגבי אחוז הכוהל ומושפעת ממרכיבי היין השונים ובעיקר מריכוז הסוכר. |
100 |
מתנול + כהל |
GC-FID/ הידרומטר |
למלא ללא אויר ולאטום היטב |
200 |
ריכוזי בנטונית לייצוב בחום, בנטוטסט |
6 ריכוזי בנטונית, טיפול טרמי |
50 גרם בנטונית מהיקב, 750מ"ל יין |
750 |
יציבות חום, לאחר בנטונית ביקב |
טיפול טרמי |
למלא ללא אויר ולאטום היטב |
250 |
יציבות קור |
מקפיא 4- |
למלא ללא אויר ולאטום היטב |
300 |
4EG , 4EP |
HS-SPME-GCMS |
למלא ללא אויר ולאטום היטב |
50 |
YAN |
ספקטרוסקופיה אנזימתית |
הזמנה מיוחדת בתיאום חודש מראש |
100 |
מתכות / מינרלים |
ICP |
למלא ללא אויר ולאטום היטב |
100 |
מיקרוביולוגיה נוכחות שמרים ועובשים |
זריעה מיקרוביאלית |
בקבוק נפרד לבדיקה זו בלבד, מילוי בכלי סטרילי של הדוגמה ביקב |
50 |
סט הבשלת ענבים Bxo , PH, TA |
טיטרציה/ מד PH/ רפרקטומטר |
אשכולות שלמים / מיץ טרי |
100 |
Total Phenol |
Folin Ciocalteau analysis |
למלא ללא אויר ולאטום היטב |
צור קשר |
Anthocyanins |
Hosu et al. (2014) |
למלא ללא אויר ולאטום היטב |
צור קשר |
Tannins |
MCP |
למלא ללא אויר ולאטום היטב |
צור קשר |
פרטים למשלוח יין
תמונה
פרטי התקשרות:
מלאו פרטים ונחזור אליכם בהקדם
מלאו פרטים ונחזור אליכם בהקדם