סטודנטים מהחוג למדעי המזון במכללה האקדמית תל-חי עלו לשלב הגמר בתחרות בינלאומית לפיתוח מוצרי מזון בשיקגו 2018 | המכללה האקדמית תל חי

סטודנטים מהחוג למדעי המזון במכללה האקדמית תל-חי עלו לשלב הגמר בתחרות בינלאומית לפיתוח מוצרי מזון בשיקגו 2018

סטודנטים מהחוג למדעי המזון במכללה האקדמית תל-חי עלו לשלב הגמר בתחרות בינלאומית לפיתוח מוצרי מזון בשיקגו 2018

רביעי, 15 אוגוסט, 2018
סטודנטים מהחוג למדעי המזון במכללה האקדמית תל-חי עלו לשלב הגמר בתחרות בינלאומית לפיתוח מוצרי מזון בשיקגו 2018

סטודנטים מהחוג למדעי המזון במכללה האקדמית תל-חי עלו לשלב הגמר בתחרות בינלאומית לפיתוח מוצרי מזון בשיקגו

פתיחת דף מידע בקובץ PDF >>