רכיבים רפואיים פעילים בירקות שאנו אוכלים - ראיון עם פרופ' גיורא ריטבו | המכללה האקדמית תל חי

רכיבים רפואיים פעילים בירקות שאנו אוכלים - ראיון עם פרופ' גיורא ריטבו

רכיבים רפואיים פעילים בירקות שאנו אוכלים - ראיון עם פרופ' גיורא ריטבו

ראשון, 5 נובמבר, 2017
רכיבים רפואיים פעילים בירקות שאנו אוכלים - ראיון עם פרופ' גיורא ריטבו

פרופ' גיורא ריטבו, ראש החוג למדעי הסביבה, התראיין לכתבה של נגה ניר נאמן בחדשות ערוץ 10, אשר עסקה ברכיבים רפואיים פעילים בירקות שאנו אוכלים.