תמונה

מעבדת חישה במזון
-
כל תכניות הלימוד
- הפקולטה למדעים וטכנולוגיה
-
הפקולטה לחינוך והוראה
- דבר דיקנית הפקולטה לחינוך והוראה
- החוג לחינוך
- החוג להוראת החינוך הגופני
- החוג לחינוך גופני
- החוג לחינוך להוראה
- החוג לניהול וארגון מערכות חינוך
- החוג לעיצוב ופיתוח למידה והוראה
- היחידה לכניסה להוראה ופיתוח מקצועי
- הסבת אקדמאים להוראה
- M.Teach תואר שני מוסמך בהוראה בשילוב תעודה להוראת העל-יסודי
- החוג לייעוץ חינוכי
- הפקולטה למדעי החברה והרוח
- מכינות
- מעבדת חישה אנליטית בתחום המזון הגדולה בארץ!
- מכשור מתקדם והיחיד מסוגו בארץ – לשון ואף אלקטרוניים לקביעת אפיון פרופיל טעם וריח של מזון.
- ציוד אנליטי נוסף: GCMS-SPME ,UHPLC, מד מרקם, מד צמיגות, בדיקות מינרלים.
- זיהוי חומרי טעם וריח, טעמי לוואי, פגמי איכות.
- שימוש בצוות טועמים והשוואת תוצאות למכשירים אנליטיים.