על המעבדה
המעבדה עוסקת במחקר של תחום מבנה המזון (Food Structure) והשפעות מרכיבי המזון על יצירת מבנה מזון כמו אמולסיה, ג'ל וקצף, המשמשות כמודל למוצר מזון ובחינה של המחקר על איכות המוצר והאפיון האורגנולפטי שלו (Food sensory): מראה, מרקם, ריח וטעם. המחקר עוסק בהשפעה של מרכיבי מזון חדשניים מתחום חלבונים אלטרנטיביים מן הצומח, חרקים וממקורות ימיים, ועד רכיבים מפחת מזון, בר-קיימא ותוצרת חקלאית מקומית. המעבדה עוסקת גם בהבנה של תחום חישת המזון במהלך עיבוד המזון בפה (Food Oral Processing).