כך תתכננו את עתידכם בחוכמה

ברכותינו! סיימתם את התואר הראשון. עם זאת, לפעמים התואר הראשון אינו אפקטיבי מספיק. בוגרי תואר ראשון עלולים להתקל במספר בעיות.

לפעמים, לקבל תואר ראשון לא נראה כמו שציפית:

• היצע גבוה מביקוש: לא כולם מתקבלים למקצוע שרצו בשוק העבודה.
  • שעמום כרוני: חלק מהסטודנטים מוצאים את עצמם בחוסר עניין מוחלט בנוגע לאופציות שהתואר מספק אחריו. האם הם ימשיכו להתעסק במקצועות האלו, יום יום, כל החיים מעכשיו? לא חייב.
  • אין עתיד: סטודנטים רבים שנהנו בעת למידת התואר, מגלים עת יציאתם משערי האקדמיה שהתואר הראשון רלוונטי רק ברמה התאורטית, ולא שמיש ברמה המקצועית.

בשביל להתמודד עם המצוקות הללו, אנו במכללה האקדמית תל חי מציעים פתרונות פרקטיים שיוכלו לעזור לכם להשתלב במקצוע חדש.

מהי הסבת אקדמאים להוראה?

• הסבת אקדמאים להוראה הוא תהליך בו בוגר תואר ראשון עובר מסלול לימודי בכדי לצאת בסופו כמורה בישראל.
  • מסלול ההסבה מתאים לבוגרים שסיימו תואר ראשון שאינו בחינוך. המסלול יכול להוות עבורכם המשך ישיר ופרקטי לאחר התואר ראשון.

מה הלימודים מספקים?

• השלמת קורסים: הלימודים יכללו קורסים שתתבקשו להשלים בהתאם לתואר שעשיתם.
  • ארגז כלים: אנו מציעים קורסים אשר יעניקו לכם כלים רגשיים, תיאורטיים ופרקטיים בכדי לוודא שתהליך ההוראה יהיה מעשיר, מהנה ומוצלח עבורכם.
  • סטאז' כמו שחלמתם: אנו נותנים לכם לבחור את הסטאז' שאתם הכי רוצים, במגוון מסגרות חינוכיות.

האם מקבלים רישיון הוראה בסוף הלימודים?

• בדרך לרישיון הוראה: הלימודים מאפשרים למידה במקביל לרישיון הוראה, אשר תוכלו לקבל לאחר ביצוע הסטאז' שלכם.

למה ללמוד הוראה? משום שההתלהבות דוחפת אותנו

• מעניין אותי: התואר שלמדתם היה מרתק? לפעמים, ההנאה הגדולה ביותר היא להעביר את הידע הלאה. התוכנית להסבת אקדמאים להוראה של המרכז האקדמי תל חי מספקת לכם בדיוק את זה.
  • משמעות: לפעמים המקצוע לאחר התואר הראשון לא מספק משמעות, ואנשים פונים לאפיקי קריירה חדשים ומרגשים בכדי למצוא אותה.
  • השפעה: להיות מורה משמעו ליצור השפעה גדולה על תלמידים בגילאים השונים. כאשר מורים משפיעים על התלמידים של היום, הם מעצבים עתיד שונה עבור אזרחי ישראל.
  • הסקרנות חינכה את החתול: לפעמים, אנו רוצים להמשיך ולהשכיל בנושא אותו למדנו בתואר הראשון. ניתן לעשות זאת באמצעות לימודים לתואר שני או קריאה בשעות הפנאי. אופציה נוספת היא הוראה בישראל. מקצוע ההוראה ממשיך ללמד אותך תוך כדי העבודה את הנושאים אשר הכי מעניינים אותך.
  • תנאים נוחים: לבוגר מסלול הסבת אקדמאים להוראה תינתן ההזדמנות להיות מורה בישראל. לא עוד שמונה עד חמש! חסל עבודה מקובעת! הוראה מאפשרת חופשים רבים, ימי עבודה קצרים, ושעות גמישות אשר תוכלו לקבוע בקלות, לעומת עבודות נוקשות יותר אשר אינן מאפשרות מרחב תמרון. בצורה זו, תוכלו להקדיש את כמות הזמן שאתם רוצים למשפחותיכם וחבריכם.

hp6qNAyi9j-H0UZX07ushVuh1rS8eTS7EyuaSOAnVyA
form-w5zshYTjAO5BgsEvsOZinuhu_b8PC6EkpDLqkwwkmF4