תכנית לימודים ייחודית זו, תעסוק בנושאי ייצור שמן זית והגורמים המשפיעים על מאפייני השמן ואיכותו, בניהול מותג שמן זית ובית בד ובשיווק שמן זית. מסלול הלימודים מיועד למגדלי זיתים, יצרני שמן הזית, לעוסקים בתחום תעשיית הזית ולכל חובבי ואוהבי עץ הזית ושמן הזית המבקשים לרכוש ידע מקצועי ומעמיק בנושא.

בין הנושאים הנלמדים: הכנה למסיק – בדיקות טרום מסיק ושמירה על הפרי לאחר המסיק, התקן הישראלי והתקן הבינלאומי לשמן זית, תהליך ייצור שמן זית בבית הבד, הקמה וניהול בית בד, כימיה של שמן הזית, ארומה וטעמים של שמן זית, ניתוח שוק, שיווק ומכירות, מיתוג ועוד.

מטרה
מטרות
הקניית ידע נרחב בתחומי ייצור שמן זית, מאפייני השמן ואיכותו, ניהול מותג ושיווק שמן הזית
קהל יעד - זכוכית מגדלת
קהל יעד
מגדלי זיתים, יצרני שמן הזית, לעוסקים בתחום תעשיית הזית ולכל חובבי ואוהבי עץ הזית ושמן הזית
Accordion Title תנאי קבלה

תנאי קבלה

ללא

Accordion Title תעודה

תעודה

לבוגרי הקורס תוענק תעודת “בוגר קורס ייצור, שיווק וניהול שמן זית” מטעם החטיבה ללימודי חוץ של המכללה האקדמית תל-חי.

Accordion Title לוחות זמנים

לוחות זמנים

  • 9 מפגשים מרוכזים: כל מפגש אחת לשבוע בימי שני בין השעות 9:00-17:00.
  • הקורס יתקיים בחממה האקולוגית בעין שמר.
  • תאריך פתיחה: 27.5.2024 (בהתאם למספר הנרשמים).
Accordion Title מידע נוסף

מידע נוסף

כללי:

  • עלות דמי רישום: 350 ₪.
  • מספר המקומות מוגבל, פתיחת הקורס מותנית במספר מינימאלי של נרשמים.
  • דמי ההרשמה לא יוחזרו במקרה של ביטול לימודים ע”י הנרשם.
  • התכנית מיועדת להעשרה בלבד, ואינה מהווה הסמכה מקצועית.

קורס שימושי שפותח צוהר לתחום ייצור ושיווק שמן הזית עם מיטב המומחים בתחום. קורס רציני ומעשיר, מומלץ בחום.

מלאו פרטים ונחזור אליכם בהקדם

מלאו פרטים ונחזור אליכם בהקדם
TRUE
CAPTCHA
5331217
nxuM0AmX0Vd40UQvjWpZPSACHpd5kjWR7liywj5JLm0
Google no captcha
1
דברו איתי!
form-VdGEwukyk6VxspCjvw8RTAY40aZk1Ug7AgveKUGpBko
webform_submission_twps_hsrt_prtym_lmwdy_hwz_paragraph_14616_add_form