תואר שני במכללה האקדמית תל חי

במכללה האקדמית תל חי תוכלו להצטרף ללימודי תואר שני MSc בפקולטה למדעים וטכנולוגיה ותואר שני M.A בפקולטה למדעי החברה והרוח.

תואר שני בפקולטה למדעים וטכנולוגיה

הפקולטה למדעים וטכנולוגיה מעניקה לבוגריה תואר שני מחקרי ונלמד MSc בביוטכנולוגיה, תואר שני מחקרי ונלמד במדעי המים ותואר שני מחקרי ונלמד בתזונה. האפשרות להעניק תואר שני מחקרי ניתנה למכללה האקדמית תל חי ע"י המועצה להשכלה גבוהה (מל"ג) בזכות יחוד סגל ההוראה שלה שכמעט כולו מורכב ממרצים אשר עיסוקם העיקרי הוא מחקר בכל התחומים בהם הם מרצים.

תואר שני בפקולטה למדעי החברה והרוח

הפקולטה למדעי החברה והרוח מעניקה לבוגריה תואר שני M.A. במקצועות: דרמה תרפיה, דרמה תרפיה לבעלי תעודת מטפל, טיפול באומנות, לימודי גליל, פסיכולוגיה, עבודה סוציאלית, עבודה סוציאלית לבעלי תואר אחר ותואר שני חינוך. הפקולטה מפעילה מרכז מחקר בשם "חוסן" המשמש בית למחקרים ייחודיים בתחום מדעי החברה והרוח. אנחנו רואים כאתגר חשוב מתן ניסיון מעשי בד בבד עם היבט תיאורטי עד כמה שניתן.

כל התארים שאנחנו מעניקים מוכרים על ידי המל"ג וניתן להמשיך איתם ללימודים מתקדמים בכל מוסד בישראל ובחו"ל. אנחנו גאים לתרום את חלקנו בהכשרת צעירים ישראלים ופתיחת אפשרויות הקידום שלהם באקדמיה ובתעשיה לעצמם ולחברה.

רמת הלימודים הגבוהה, המיקום היחודי של המכללה, האווירה המשפחתית, מסגרות הלימוד הקטנות והיחס האישי לכל תלמיד, הן בפן הלימודי והן בפן החברתי, הם אלה שהפכו את תל חי למקור לגאווה לתלמידים ולסגל.

תואר שני