להמשך הכתבה - שת"פ בין תנובה והחוג למדעי המזון בתל חי
שיתוף פעולה מוצלח בין תנובה והחוג למדעי המזון במכללה האקדמית תל-חי
<p dir="RTL">במהלך השנה האקדמית תשע"ז חברת תנובה ערכה שיתוף פעולה עם <a href="http://www.telhai.ac.il/%D7%97%D7%95%D7%92-%D7%90%D7%A7%D7%93%D7%9E%D7%… למדעי המזון</strong></u></a> במכללה האקדמית תל-חי, אשר בה לידי ביטוי בכמה היבטים, במטרה לחשוף את דור העתיד לטכנולוגיות חדישות ולהכשיר אותם להתמודדות עם האתגרים העתידיים.</p>
<p dir="RTL">שיתוף הפעולה כלל מספר מישורים: שילוב הבנת הצרכים בתעשייה וליווי סטודנטים בהליך פיתוח מוצרים במסגרת הסדנא היחודית הנלמדת בתל-חי לפיתוח מוצרי מזון חדשים, שילוב סיורים ומומחים מהתעשייה במסגרת הרצאות אורח בחוג למדעי המזון ותכנית סטאז' יוקרתית לסטודנטים נבחרים בחוג למדעי המזון בשנה ב', אשר שולבו בעבודה במפעלי תנובה במהלך הקיץ והמשך עבודה במהלך ובסיום הלימודים. כמו כן, תמכה תנובה בכנס "חדשנות בענף המזון" שנערך במכללה.</p>
<p>במכתב שנשלח בימים אלה לראשת <a href="http://www.telhai.ac.il/%D7%97%D7%95%D7%92-%D7%90%D7%A7%D7%93%D7%9E%D7%… למדעי המזון</strong></u></a>, פרופ' סגולה מוצפי, כתבה מנכ"לית חטיבת החלב בתנובה, ענת גרוס- שון: "אנו מברכים על שיתוף הפעולה שזכה להצלחה רבה. הסטודנטים בסדנא לפיתוח מוצר גילו סקרנות ויוזמה ופיתחו מוצרים יצירתיים וחדשניים תוך התמודדות עם אתגרים טכנולוגיים מורכבים. הסטודנטים בשנה ב' שנבחרו לתכנית הסטאז' בהליך משותף עם צוות משאבי אנוש של תנובה הוכיחו מקצועיות לצד אחריות ויחסי אנוש מעולים .שביעות הרצון מהם גבוהה ואנו ממשיכים להעסיק אותם עם סיום לימודיהם. לאור ההצלחה אנו ממשיכים את תכנית הסטאז' גם לשנה"ל שנפתחה לא מכבר. אין לנו ספק ששיתוף פעולה זה מסייע לדור הטכנולוגים של העתיד להכיר את תעשיית המזון בפועל ולהיות ערוכים טוב יותר לאתגרים העומדים בפניה".</p>