הרשמה לתוכנית המלגות של היא"ס ישראל לשנת תשפ"ג תפתח ב5 לאוגוסט (לרוב ההרשמה נסגרת תוך כחודש) להערכתנו על ידי מילוי טופס הרשמה למלגה שיעודכן באתר זה בתקופת ההרשמה.

מי זכאי להגיש מועמדות? המועמדות הכללית פתוחה בפני סטודנטים שעלו מכל מדינה בעולם החל מ 1 בינואר 2011 וכן בפני סטודנטים שעלו מאתיופיה, החל מ 1.1.1990 כולל ילדים להורים שעלו מאתיופיה החל מתאריך זה ובתנאי והם נולדו בין השנים 90-'95'.

זכאים נוספים: אזרחים עולים וקטינים חוזרים אשר נמצאים בארץ מתחת ל-10 שנים ללא משפחתם הגרעינית ועומדים בתנאים הנ"ל יכולים גם הם להגיש את מועמדותם.

דרישות סף אקדמיות: המלגה מיועדת לתלמידי אוניברסיטאות ומכללות, לרבות בתי ספר להנדסה, סיעוד, מחשבים, מדעים או כל תכנית לימודים אקדמית אחרת המוכרת על ידי המועצה להשכלה גבוהה. סטודנטים העומדים בתנאים הבאים יהיו רשאים להגיש את מועמדותם למלגה:
  1. סיום של לפחות סמסטר לימודים אחד בישראל (שלא במסגרת לימודי מכינה) של לימודים המוכרים על ידי המועצה להשכלה גבוהה.
  2. נותרה למועמד לפחות שנת לימודים אקדמית מלאה לפני סיום לימודיו.

כיצד פונים? על מנת להירשם למלגה יש למלא "טופס הרשמה למלגה" ולשלוח אותו באמצעות האתר בלבד. להלן קישור לאתר:
/https://hias.org.il/student-grants

je-pwDnnC_kcPfqpDb7fwqxyqM40lZxWm_Eaz1EOERU