תוכנית דו-חוגית בכלכלה וניהול יחד עם חוג נוסף – שירותי אנוש או לימודים רב תחומיים - שמותאמת למנהלים ואנשים עובדים שרוצים להתקדם, ונלמדת במתכונת שמעניקה 60 נ"ז בחוג לכלכלה וניהול ו-60 נ"ז בחוג השני.

תכנית הלימודים כוללת מקצועות תשתית במתמטיקה, סטטיסטיקה, לימודי יסוד בכלכלה וניהול ומגוון של קורסי הרחבה מתקדמים. התכנית מקנה לתלמידיה הבנה של התהליכים הכלכליים שבמסגרתם פועלות הפירמות (יצרנים) ומשקי הבית (צרכנים) ושל מערכת השווקים שבה הם נפגשים.  נלמדים תפקידי הממשלה במשק, החלופות להתערבותה במערכת הכלכלית והשפעתה על הרווחה החברתית. ברמת המקרו נלמדים דפוסי ההתנהגות של משק לאומי כדוגמת המשק הישראלי ודפוסי ההתנהגות של משק לאומי במגזר הבינלאומי. בתחום הניהול התכנית מקנה לתלמידים הבנה בסיסית וכלי יישום מעשיים בתחומי החשבונאות והתמחיר, הניהול הפיננסי והמימון, השיווק וניהול משאבי האנוש. סגל ההוראה הוא בעל ניסיון רב בתחומים אלה הן בצד האקדמי והן בצד המעשי, ולסטודנטים ניתנת האפשרות להיעזר בחברי הסגל בפרויקטים שבהם הם מעורבים.

מאות סטודנטים כבר סיימו בהצלחה אצלנו במכללה האקדמית תל חי את לימודיהם תוך כדי המשך עבודה במשרה מלאה והגשימו תואר ראשון בכלכלה וניהול אשר חשוב לקידומם המקצועי והתפתחותם האישית.

התכנית מאפשרת לימודים במתכונת מרוכזת לאנשים עובדים אשר מעוניינים להמשיך ולעבוד בד בבד עם לימודיהם. הלימודים מתרכזים בימי חמישי ושישי (בשילוב עם שירותי אנוש) או בימי ראשון וחמישי (בשילוב עם לימודים רב תחומיים). בימי ראשון וחמישי הלימודים מתקיימים בין 14:00 ל 20:00 וביום שישי בין 8:45 ל 14:00. משך הלימודים 11 סמסטרים, כולל לימודים בקיץ.

יש לציין שלימודי אנגלית ומבחנים אינם נכללים במכסת השעות וייתכן שילמדו בימים אחרים במהלך השבוע.

dWbW92TTgyk8Fssv97b7KhocF-hrntaq1bLfij7WWsU
form-PZzEUMdsmirlcKniZqJIqbJfF02JP5IbK5akI6ozaek