פריוריטי הינה מערכת ה ERP נפוצה ומוטמעת באירגונים רבים.
כמערכת מחשוב כוללת בארגון, כל הרכש, הלוגיסטיקה והפיננסים של הארגון מנוהלים דרכה.
משום כך, לבעלי תפקידים רבים יש יתרון תעסוקתי גדול בהיכרות טובה עם מערכת הפריוריטי.
כיום ישנו ביקוש רב למנהלי חשבונות בעלי ניסיון על מערכת פריוריטי.

קורס הפריוריטי של מכללת תל חי בשיתוף חברת מקסופט בע"מ יסייע לכם לצבור ניסיון מעשי בהכרת תוכנת ה ERP והנהלת החשבונות המובילה והשכיחה בישראל.

הכרת המערכת מהווה יתרון משמעותי בעת חיפוש עבודה או בניסיון להתקדם בתחום הנהלת החשבונות. קורס הכשרה על תוכנת פריוריטי יאפשר לכם לשלוט בתוכנה המבוקשת בשוק הנהלת החשבונות.

מתכונת הלימודים:
סה"כ ארבעה מפגשים, אחת לשבוע. כל מפגש בן 4 שעות אקדמיות ( כ-3 שעות שעון כולל הפסקות). במהלך הקורס ינתנו תרגולים בכיתה ותרגול כעבודת בית. התלמידים יוכלו במהלך הקורס לתרגל בסביבת הענן של מקסופט הן מהכיתה והן מהבית.

הקורס מתקיים בשיתוף פעולה בין לימודי החוץ תל חי לחברת מקסופט.

להלן מידע על חברת מקסופט:
חברת Maxsoft הוקמה בשנת 1979 ומתמחה במתן פתרונות מחשוב ומערכות מידע לתאגידים ולקהילות במגזרים שונים ולמגוון לקוחות בענפי הפיננסים, התעשייה, המסחר והשירותים. מאז הקמתה, החברה משמשת מרכז ידע עבור לקוחותיה ומובילה אותם בהצלחה בתהליכי היישום השונים.
החברה הינה שותפה עסקית של חברת Priority Software  ומתמחה בהדרכה, יישום והטמעה של תוכנת Priority.

מטרה
מטרות
קורס פריוריטי למנהלי חשבונות מאפשר היכרות ושליטה בעבודה עם תוכנת ERP פריוריטי בנושאי הנהלת חשבונות וכספים.
קהל יעד - זכוכית מגדלת
קהל יעד
מנהלי חשבונות ללא היכרות קודמת, או היכרות שטחית עם מערכת הפריוריטי. תלמידי הנהלת חשבונות שרוצים לחזקת את קורות החיים שלהם לקראת חיפוש עבודה.
Accordion Title תנאי קבלה

תנאי קבלה

אין תנאי קבלה לקורס.

Accordion Title תעודה

תעודה

למסיימים אשר יעמדו בכל דרישות הקורס תוענק תעודה מטעם תל חי ומקוסופט "בוגר קורס משתמשי פריוריטי".

Accordion Title לוחות זמנים

לוחות זמנים

תאריך פתיחה: 5.6.2024 (בהתאם למספר הנרשמים).
הקורס יתקיים בימי רביעי, בין השעות 14:00-17:00 בקמפוס תל חי בקצרין.
היקף הלימודים: 4 מפגשים, 16 שעות לימוד אקדמיות.
מספר המקומות מוגבל, פתיחת הקורס מותנית במספר מינימאלי של נרשמים.
דמי ההרשמה לא יוחזרו במקרה של ביטול לימודים ע"י הנרשם.

Accordion Title מידע נוסף

מידע נוסף