שיתוף פעולה בין החוג למדעי המזון במכללה האקדמית תל-חי וחברת שטראוס

להמשך הכתבה - שת"פ בין החוג למדעי המזון בתל-חי וחברת שטראוס

שיתוף פעולה ייחודי בין החוג למדעי המזון ומחלבת אחיהוד של חברת שטראוס נערך לאחרונה, במסגרתו צוות המחלקה של פיתוח מוצר בשטראוס, קיבל הדרכה מטעם מנהלת המעבדה הביולוגית  של המכללה האקדמית תל-חי, שי שטקלר ואלון בורנשטיין, בוגר החוג למדעי המזון ומנהל מעבדת הפיילוט.

בהדרכה לקחו חלק כעשרה טכנולוגים של שטראוס שלמדו כיצד לבצע צביעה של עמילנים במוצרי חלב, בשימוש במיקרוסקופ אור. צביעת עמילנים מסייעת להבחין, כיצד העמילנים מתפזרים במוצרי החלב ואיך הם משפיעים על מרקם המוצרים. כאשר העמילנים לא נפתחים או לא מסודרים בצורה האופטימלית – זה משפיע על ייצובו של מוצר החלב. לכן הצביעה של העמילים היא חשובה מאוד ויכולה לסייע רבות בפיתוח המוצר.

לדברי ד"ר אופיר בנימין, מהחוג למדעי המזון: "שיתוף הפעולה בין האקדמיה והתעשייה בתחום המזון הולך ומתחזק והחברות מביאות אמון במקצועיות של החוג למדעי המזון בתל-חי. זו פעילות ההדרכה הראשונה, בה יוצא צוות המומחים של המכללה מחוץ לקמפוס ומעביר את הידע המקצועי בחברת מזון מחוץ לגבולות הקמפוס"

מלאו פרטים ונחזור אליכם בהקדם

מלאו פרטים ונחזור אליכם בהקדם
TRUE
CAPTCHA
5394729
mTS5apw96_Uz9C9etwzUgAR9MYeJyz9QVuJ_qA7ZVM4
Google no captcha
1
דברו איתי!
form-5OpfB6KE_a8HBvZc2TG_leRoLhcx7mE_K3N_0LTts6k
webform_submission_contact_us_paragraph_1896_add_form