לימודי מדעי התזונה באקדמית תל-חי

 

הצטברות הידע בתחום מדעי התזונה ומגוון אפשריות היישום, הופכים אותו לאחד מהתחומים המבוקשים בשוק. תכנית לימודי מדעי התזונה הייחודית באקדמית תל-חי מיועדת להכשרת תזונאים ודיאטנים, עם אפשרות להעשרה ספציפית בקורסי בחירה: מדעי ההתנהגות – ההיבטים השונים של הפרעות אכילה וטיפול בהן, רפואת ספורט - תזונה במאמץ וליווי תזונתי לעוסקים בספורט. תכנית הלימודים המקיפה מסייעת לבוגרי התכנית להשתלב כתזונאים קליניים ודיאטנים במגוון רחב של תפקידים בבתי חולים, בבתי ספר, במוסדות לקשישים ובשוק הפרטי ובמבחר תפקידים בתעשיית המזון ובענף התיירות.

להשארת פרטים
Accordion Title למה ללמוד .B.Sc במדעי התזונה בתל-חי

למה ללמוד .B.Sc במדעי התזונה בתל-חי

  1. ללמוד מהראשונים החוג לימודי מדעי התזונה באקדמית תל-חי הוא הוותיק והמוביל מבין המכללות בישראל.
  2. ללמוד מהניסיון: תכנית לימוד מדעי התזונה פועלת בהצלחה כבר 20 שנים והכשירה עד היום מעל ל-1,200 בוגרים.
  3. להתחבר לשטח: חברי הסגל הם חוקרים פעילים ואנשי תעשיה נלהבים הנמצאים בחזית המחקר ובמוקדי העשייה העכשוויים.
  4. ללמוד מהטובים ביותר: בכיתה מחכים לך מרצים נוספים בעלי ניסיון עשיר.

Wanted! לחוג יש מוניטין רב, ובוגריו מבוקשים ביותר בשוק העבודה.

Accordion Title איך זה עובד

איך זה עובד

הלימודים במכללה האקדמית תל חי נמשכים שלוש שנים. להשלמת התואר נדרשות 150 נ"ז אקדמיות.
שנה א - קורסי חובה במקצועות הבסיס, כגון מתמטיקה, כימיה,פיסיקה וביולוגיה. 
שנה ב - קורסי חובה במקצועות הליבה: תזונת האדם, גנטיקה, מיקרוביולוגיה, פיזיולוגיה, ויטמינים ומינרלים ועוד.
שנה ג' - קורסי חובה ובחירה בנושאים מתקדמים, כגון דיאטטיקה, השמנה והפרעות אכילה, פסיכולוגיה לתזונאים, תזונה וסרטן.

הכשרה מעשית (סטאז') 

זכאות להכשרה מעשית - סטאז' מותנית באישור זכאות לתואר ראשון במדעי התזונה .B.Sc 
הסטאז' מיועד להקנות מיומנות מקצועית כדיאטנים והוא לא מהווה דרישה אקדמית לתואר.

תוכנית ההכשרה המעשית היא באחריות ובארגון משרד הבריאות, ומכאן שהמכללה האקדמית תל-חי לא תוכל להתחייב על מועד השיבוץ של הבוגרים לתכנית זו. לאחרונה החליט משרד הבריאות להודיע כי בין השנים תשפ"ב-תשפ"ד יוכלו להתקבל עד 250 בוגרים בשנה (לכל המוסדות בארץ) להכשרה מעשית. ההחלטה מי מתוך הסטודנטים יכנס להגרלה, תתקבל מגורמי משרד הבריאות בהמשך. 
למידע נוסף, ניתן לעיין באתר מל"ג בנושא זה.

הקבלה הסופית לתכנית ההכשרה המעשית תהיה בכל מקרה כפופה לתנאי הקבלה לתכנית אשר נקבעים על-ידי משרד הבריאות, וכפי שיפורסמו מעת לעת על-ידו.  
ההכשרה המעשית הינה בתשלום נפרד (כיום הינו כעלות שנת לימודים אקדמית) המשולם ישירות למשרד הבריאות, תשלום זה כפוף לשינויים ע"פ החלטת משרד הבריאות בלבד.

 

לצפיה בתנאי הקבלה

רוצים לשמוע על אפשרויות קבלה נוספות? המכללה מציעה מגוון מכינות ואפשרויות לקבלה לאקדמיה. 
נשמח למסור לך פרטים נוספים בטלפון: 04-8181855 שלוחה 1 או *9827
Accordion Title מידע נוסף

מידע נוסף

לאור הידע הרב שנצבר ממחקרים תזונתיים בעשור האחרון, ברור היום מעל לכל ספק כי באמצעות התזונה יכול האדם לשלוט במידה רבה במצב בריאותו. הידע הרפואי והתזונתי הרחב העומד כיום לרשות האדם מאפשר לו להגדיל את סיכוייו להיות בריא יותר, למנוע מחלות מסוימות ולהתגבר על חלק מהמחלות ביתר קלות. התכנית שלפנינו מציעה מסגרת לימודים תלת-שנתית לתואר ראשון אקדמי לתואר ראשון במדעי התזונה. מטרת הלימודים היא לרכוש ידע כללי במדעי החיים ובנוסף ידע בסיסי במדעי התזונה ובהשלכותיהם על הבריאות.

מדעי התזונה הוא תחום שחשיבותו בעולם המודרני רק הולכת וגדלה. סטודנטים שבוחרים ללמוד תואר ראשון במדעי התזונה נכנסים לעולם מרתק של חדשנות מדעית בתחום דינמי שמהווה בסיס לבריאות ול-Well being. בתואר ראשון במדעי התזונה הסטודנטים ילמדו לעומק קורסים בתחומים של מדעי החיים והבריאות ובנוסף קורסים בפסיכולוגיה וסדנאות יישומיות וחוויתיות להכרה עם כלים טיפוליים. התמהיל הזה גורם לכך שתואר ראשון במדעי התזונה הוא אחד התארים המבוקשים היום.

התואר מיועד לסטודנטים שמתעניינים בנושאים של מדעי החיים והבריאות ובאותו זמן מחפשים עבודה עם משמעות, סיפוק ויכולת השפעה על האיכות הפיזי והנפשי של אנשים בודדים או של אוכלוסיות.

החוג לתואר ראשון במדעי התזונה של המכללה האקדמית תל-חי הוא אחד החוגים הוותיקים בארץ. בשלושת הסמסטרים הראשונים ניתנים קורסי יסוד במדעי הטבע, במדעי החיים, במדעים המדויקים ובמדעי החברה. החל מהסמסטר הרביעי יתווספו לתכנית הלימודים קורסים מעמיקים ויישומיים במדעי התזונה. התואר ראשון במדעי התזונה במכללה האקדמית תל-חי מתאפיין בכך שכל קורסי המדעים מועברים ע"י מרצים שהם חוקרים מהשורה ראשונה השייכים רובם למכון מיג"ל.
סטודנטים שמעונינים להתנסות במחקר בתחום מדעי התזונה ובתחומים אחרים של מדעי החיים יכולים לעשות זאת כבר במסגרת התואר הראשון. התואר ראשון במדעי התזונה של המכללה האקדמית תל-חי כולל מספר גדול של קורסים עם מעבדות "רטובות": מעבדות בכימיה כללית ואורגנית, ביוכימיה, ביולוגיה מולקולרית, תזונת האדם, מעבדה מטבולית ומעבדה בהכנת מזון בריא, בין היתר.

בשנה ג' של התואר ראשון של מדעי התזונה לאחר שהסטודנטים רכשו את ההבסיס הנדרש להבנה של התהליכים המתרחשים בגוף, הסטודנטים יילמדו את הקורסים המקצועיים בתחום מדעי התזונה שמועברים ע"י אנשי מקצוע מובילים בתחום. בקורס דיאטטיקה הסטודנטים יילמדו את הטיפול התזונתי למחלות שונות ע"י דיאטניות המתמחות באותם המחלות. קורסים נוספים כמו הפרעות אכילה, תזונת ילדים, תזונת קשישים, תזונת ספורט ניתנים ע"י דיאטניות ודיאטנים שעובדים עם אותם האוכלוסיות.

במסגרת הקורס "תזונה בקהילה" הסטודנטים יתחילו ליישם את הידע שצברו כאשר, תחת הנחייה צמודה של דיאטנים, הם ישתתפו בפרוייקטים שונים הקשורים לקידום תזונה ואורך חיים בריא. זהו פרוייקט ייחודי לתואר ראשון של מדעי התזונה של המכללה האקדמית תל-חי שמאפשר היתנסות בשטח תחת הנחייה צמודה. חלק מהסטודנטים יעבדו עם בתי ספר, שם הם מעבירים תכנים של מדעי התזונה לילדים, אחרים יעבדו מול אוכלוסיות מיוחדות כמו ספורטאים ואוכלוסיות עם צרכים מיוחדים וחלק אחר יעבוד מול משפחה שזקוקה לעזרה בשיפור הרגלי התזונה ואורך החיים.

במסגרת קורסי בחירה יכולים הסטודנטים לבחור בקורסים שניתנים ע"י החוג למדעי התזונה או ע"י חוגים אחרים כמו מדעי המזון, ביוטכנולוגיה, פסיכולוגיה ועבודה סוציאלית.

במשך שלושת שנות הלימוד באקדמית תל-חי הסטודנטים ייפגשו עם תכנים מעולם הטיפול באופן חווייתי ויצירתי. התכנית התלת שנתית תאפשר לסטודנטים לפתח התבוננות פנימית והבנה של תהליכים פנימיים, לפתח התבוננות על תהליכים בינאישיים מגדלים/מזינים, לפתח יכולת שימוש בתובנות אלה לטובת הקשר עם מטופליהם בעתיד. השיעורים כוללים לימוד אמצעים לעבודה תוך אישית ובינאישית, תרגול השימוש באמצעים הללו עם עצמם ועם סטודנטים מהכיתה, שילוב אמצעים חווייתיים ויצירתיים להעמקת המגע עם הנושאים. באופן זה נפתח הבנה לגבי הבחירה המקצועית והזהות המקצועית, מה התנאים המאפשרים תנועה בטיפול.

לאחר סיום תואר ראשון במדעי התזונה על הבוגרים לעבור הכשרה מעשית (סטאג'). נכון להיום תכנית ההכשרה המעשית  בתזונה קלינית היא תכנית עצמאית של משרד הבריאות הנמשכת כ-6 חודשים רצופים ואינה קשורה לתכנית הלימודים של החוג. בוגרי התכנית שסיימו הכשרה מעשית והוסמכו על ידי משרד הבריאות ישתלבו במערכת הבריאות כדיאטנים בבתי החולים ובמרפאות הקהילתיות, וכן ישתלבו בשירותי בריאות וחינוך לתזונה נכונה בקהילה: בתי ספר, גני ילדים, מעונות, מוסדות לקשישים, הדרכת צוותים מטפלים בתזונה נכונה ועוד. הבוגרים יוכלו להשתלב במסגרת של יזמות פרטית כיועצים לתזונה (דיאטן), מקצוע שהביקוש לו נמצא במגמת עלייה. התזונאים שיוכשרו יוכלו גם להשתלב בניהול שירותי מזון, בתעשיות המזון, בצה"ל ובענף התיירות. המעוניינים בלימודי המשך יוכלו להשתלב בתחומים שונים כמו בריאות הציבור ומדעי הרפואה. לאור הבסיס האיתן שמקנה התכנית במדעי החיים, יוכלו הבוגרים להמשיך ללימודים מתקדמים גם בתחום זה.

לקבלה ללימודי תואר ראשון במדעי התזונה נדרשת בגרות מלאה במדעים ומבחן פסיכומטרי. מועמדים שלא עשו פסיכומטרי יכולים להתקבל ע"ס ציונים מצרף ולמועמדים שלא למדו מקצוע מדעי בתיכון ישנה אפשרות להתקבל לאחר השלמה של קורסי הכנה במדעים שמתקיימים שלושה שבועות לפני תחילת שנת הלימודים.

 

Accordion Title שאלות נפוצות על מדעי התזונה

שאלות נפוצות על מדעי התזונה

מה נלמד במסלול מדעי התזונה?

התואר ראשון במדעי התזונה במכללה האקדמית תל-חי הוא תואר תלת שנתי בו הסטודנט לומד לעומק את כל הבסיס של מדעי החיים, ובנוסף קורסים מקצועיים בתחומים של מדעי התזונה והבריאות. בשלושת הסמסטרים הראשונים ניתנים קורסי יסוד במדעי הטבע, במדעי החיים, במדעים המדויקים ובמדעי החברה. החל מהסמסטר הרביעי יתווספו לתכנית הלימודים קורסים מעמיקים ויישומיים במדעי התזונה .במהלך התואר הסטודנטים גם משתתפים בסדנאות שיקנו להם כלים טיפוליים. סטודנטים המעונינים להתנסות במחקר מדעי יכולים לקחת את הקורס פרויקט מחקר ולבצע מחקר במעבדות מחקר של מכון מיג"ל.

מהן דרישות הסף ללימודים במסלול של מדעי התזונה?

דרישות הסף הם בגרות מלאה הכוללת קורס במדעים ו-4 יחידות במתמטיקה ופסיכומטרי. למועמדים שלא למדו במגמה מדעית ישנה  אפשרות לעשות קורסי הכנה בכימיה או פיזיקה 3 שבועות לפני תחילת הלימודים. לאלו שלא למדו 4 יחידות במתמטיקה ישנה אפשרות להשלים אותם בקורס הכנה למתמטיקה שניתן במכללה לפני הלימודים. לאלה שלא עשו פסיכומטרי ישנה אפשרות להתקבל ע"ס ציוני מצרף. ציוני הסף משתנים מידי שנה.

מהן אפשרויות התעסוקה לאחר לימודי מדעי התזונה?

האפשרויות הן רבות וכוללות עבודה כדיאטן קליני בכל מוסד ציבורי או פרטי: בתי חולים, בתי אבות, צבא, מועדוני בריאות, חדרי כושר, קליניקה פרטית וכו'. סטודנטים רבים ממשיכים ללימודים מתקדמים (תואר שני ושלישי) בתחום מדעי התזונה ובתחומים אחרים של מדעי החיים. הבסיס הרחב שהסטודנטים מקבלים בכל תחומי מדעי החיים פותח אפשרויות של השתלבות בהוראה של מדעים בבית ספר ייסודי ובתיכון לאחר השלמה של תעודת הוראה. כמו כן דיאטנים יכולים גם להיות מועסקים כיועצים ע"י חברות מזון.

מה חשוב לדעת על לימודים במדעי התזונה?

מדובר בתחום מרתק המשלב ידע מעמיק במדעי החיים בשילוב עם טיפול ופסיכולוגיה. שיפור בתזונה ובמצב הבריאותי גורם לשיפור של ה-weel being ודימוי הגוף, לכן דיאטנים הם אנשי מקצוע שיכולים להשפיע על תחומים רבים בחייהם של המטופלים. סטודנטים שבוחרים ללמוד מדעי התזונה צריכים לדעת שמדובר בתחום דינמי שחשיבות לבריאות הולכת וגדלה. לכן אנשי מקצוע טובים חייבים להתעדכן כל הזמן. הלימודים עצמם הם מאוד אינטנסיבים ודורשים השקעה רבה.

Accordion Title סטודנטים מספרים

סטודנטים מספרים

Accordion Title עיקרי תכנית הלימודים

עיקרי תכנית הלימודים

בשלושת הסמסטרים הראשונים ניתנים קורסי יסוד במדעי הטבע, במדעי החיים, במדעים המדויקים ובמדעי החברה. החל מהסמסטר הרביעי יתווספו לתוכנית הלימודים קורסים מעמיקים ויישומיים במדעי התזונה. התכנית מאפשרת העמקת ידע בתחומים שונים בהתאם לבחירת הסטודנט.  היא מציעה מקבץ קורסים מתחום מדעי ההתנהגות העוסקים בהיבטים השונים של הפרעות אכילה, מקבץ קורסים מתחום רפואת הספורט העוסקים בתזונה במאמץ, מקבץ במדעי המזון ומקבץ נוסף במדעי הרפואה. הבוגרים יוכשרו להתמודד עם יחסי הגומלין שבין תזונת האדם לבריאותו וירכשו כלים וידע נוסף בתחומי המקבצים, שיאפשרו להם השתלבות באפיקי תעסוקה שונים.

Accordion Title הכשרה מעשית

הכשרה מעשית

זכאות להכשרה מעשית - סטאז' מותנית באישור זכאות לתואר ראשון במדעי התזונה. B.Sc. 
הסטאז' מיועד להקנות מיומנות מקצועית כדיאטנים והוא לא מהווה דרישה אקדמית לתואר.
תוכנית ההכשרה המעשית היא באחריות ובארגון משרד הבריאות, ומכאן שהמכללה האקדמית תל-חי לא תוכל להתחייב על מועד השיבוץ של הבוגרים לתכנית זו. לאחרונה החליט משרד הבריאות להודיע כי בין השנים תשפ"ב-תשפ"ד יוכלו להתקבל עד 250 בוגרים בשנה (לכל המוסדות בארץ) להכשרה מעשית. ההחלטה מי מתוך הסטודנטים יכנס להגרלה, תתקבל מגורמי משרד הבריאות בהמשך. 
למידע נוסף, ניתן לעיין באתר מל"ג בנושא זה.
הקבלה הסופית לתכנית ההכשרה המעשית תהיה בכל מקרה כפופה לתנאי הקבלה לתכנית אשר נקבעים על-ידי משרד הבריאות, וכפי שיפורסמו מעת לעת על-ידו.  
ההכשרה המעשית הינה בתשלום נפרד (כיום כעלות שנת לימודים אקדמית) המשולם ישירות למשרד הבריאות, תשלום זה כפוף לשינויים ע"פ החלטת משרד הבריאות בלבד.
 

Accordion Title אופק תעסוקתי

אופק תעסוקתי

בוגרי התכנית שסיימו הכשרה מעשית והוסמכו על ידי משרד הבריאות ישתלבו במערכת הבריאות כדיאטנים בבתי החולים ובמרפאות הקהילתיות, וכן ישתלבו בשירותי בריאות וחינוך לתזונה נכונה בקהילה: בתי ספר, גני ילדים, מעונות, מוסדות לקשישים, הדרכת צוותים מטפלים בתזונה נכונה ועוד. הבוגרים יוכלו להשתלב במסגרת של יזמות פרטית כיועצים לתזונה (דיאטן), מקצוע שהביקוש לו נמצא במגמת עלייה. התזונאים שיוכשרו יוכלו גם להשתלב בניהול שירותי מזון, בתעשיות המזון, בצה"ל ובענף התיירות. המעוניינים בלימודי המשך יוכלו להשתלב בתחומים שונים כמו בריאות הציבור ומדעי הרפואה. לאור הבסיס האיתן שמקנה התכנית במדעי החיים, יוכלו הבוגרים להמשיך ללימודים מתקדמים גם בתחום זה.

Accordion Title מה תלמדו

מה תלמדו

 

קורסים לדוגמה

קורסים משלבי התנסות:

במסגרת הקורס "תזונה בקהילה" הסטודנטים יתחילו ליישם את הידע שצברו, תחת הנחייה צמודה של דיאטנים, הם ישתתפו בפרויקטים שונים הקשורים לקידום תזונה ואורח חיים בריא. זהו פרוייקט ייחודי לתואר ראשון של מדעי התזונה של המכללה האקדמית תל-חי שמאפשר התנסות בשטח תחת הנחייה צמודה. חלק מהסטודנטים יעבדו עם בתי ספר, שם הם מעבירים תכנים של מדעי התזונה לילדים, אחרים יעבדו מול אוכלוסיות מיוחדות כמו ספורטאים ואוכלוסיות עם צרכים מיוחדים וחלק אחר יעבוד מול משפחה שזקוקה לעזרה בשיפור הרגלי התזונה ואורח החיים.

תזונה בקהילה- סטודנטים מדריכים ספורטאים:

לווי ספורטאי במטרה להנחות לתזונה מותאמת לצרכיו של ספורטאי נוער הישגי.  

תזונה בקהילה- קידום אורח חיים פעיל ובריא למניעת סכרת:

הקורס כולל מפגשי הכשרה שמעניקה כלים וידע בנושאי סוכרת, הנעה לשינוי, תקשורת פרטנית, מיצוי זכויות ועוד, מפגשי ליווי פרטניים עם קהל המלווים, מפגשי הנחייה מקצועיים- לאורך כל שנת הלימודים.

התערבותם של הסטודנטים משלבת ידע מתחום העבודה הטיפולית ומתחום התזונה במטרה לתמוך, לכוון, ללוות ולסייע למלווים לחיות חיים טובים לצד סוכרת ולמנוע הופעתה במקרי טרום המחלה.

 

סביבות מזון- קורס משלב עשייה בקהילה:

סביבת מזון, הכוללת את האופן שבו מונגש מזון וסוג המזון המוצג קובעת את סביבת האכילה ומשפיעה על הבחירות התזונתיות.

סביבת מזון מתייחסת לכל נראות המזון סביבנו- קרבתו של אדם למיקומי חנויות מזון, פיזור חנויות מזון, הצגת המזון, דרכי הגשה בשירותי הסעדה או בכל מערכת אחרת המאפשרת גישה למזון.

קורס זה משתמש בלמידה חוויתית, עבודת חקר, ועבודת צוות המשלבת התבוננות קרובה בסביבת מזון בקהילה נבחרת (קרית שמונה- בתי ספר, גנים, מרחבים משותפים או מקומות עבודה, קיבוצים באזור והתמקדות בענף מסוים) ובדיקת נקודות מינוף לעיצוב סביבת מזון שתביא לבחירות תזונתיות טובות יותר.

מיל"י:

תוכנית לקדום דמוי עצמי ודמוי גוף חיובי בקרב בני נוער.  

התוכנית כמו הקורס, מסייעים למשתתפים בה להתבונן על האופן בו ההערכה העצמית והדימוי העצמי משפיעים על הבחירות שלהם ומאמנת אותם בפיתוח יכולת לסינון מסרים מזיקים ושימור מסרים מיטיבים. 

הקורס מתקיים באחריות החוג למדעי התזונה ומתמקד בחשיפת מנחי תכנית ההתערבות "בעד עצמי", לתכני הערכה, מטרותיה והמתודות שבה מועברת. 

בקורס, מתנסים בהעברת המפגשים, המנחים מקבלים לווי, הדרכה ומרחב לליבון הקשיים שמתעוררים במהלך העברת התוכנית.

 

מה תלמדו

מה תלמדו

Accordion Title עקרונות בתורת החיסון

עקרונות בתורת החיסון

חיסון בלתי ספציפי וספציפי, תאים ורקמות לימפואידיות, מבנה ותכונות הנוגדנים, התאים והרצפטורים המשתתפים בפעילות החיסונית, בקרת התגובה החיסונית, תגובה לאנטיגנים שונים )מולקולות, וירוסים, חיידקים(, חיסון אקטיבי וחיסון פסיבי, סבילות חיסונית, רגישות יתר, דחית שתל, נוגדנים חד-שבטיים, שיטות אימונולוגיות לזיהוי אנטיגן וקביעת רמת נוגדנים.

Accordion Title פסיכולוגיה התפתחותית והפרעות התפתחותיות

פסיכולוגיה התפתחותית והפרעות התפתחותיות

פיתוח ידע והבנה בתהליכים התפתחותיים, כחלק מידיעות רחבות יותר אודות הנפש. פיתוח יכולות קריאה, תהייה
וחקר, תוך קשר לראיית ההתפתחות במציאות הסובבת.

Accordion Title סוגיות בתזונה קלינית

סוגיות בתזונה קלינית

במהלך הקורס ייחשפו הסטודנטים לסוגיות יחודיות בתזונה במצבי בריאות וחולי שלא נלמדות במסגרת הקורס
בדיאטטיקה. תזונה לאוכלוסיות עם צרכים יחודיים, תזונה מגדרית, תזונה ומחלות עצם, תזונה ומחלות
נוירודגנרטיביות, הפרעות פסיכאטריות ותזונה, בריאות הפה ובעיות בליעה. תזונה ומחלות ריאה\ תזונה וAIDS/HIV ועוד מצבים פתולוגיים הדורשים התאמת התזונה.  .Spinal Cord Injury and Nutrition

יש לעיין בשנתון החוג על מנת לצפות בתכנית הלימודים המלאה.

* מערכת השעות יכולה להשתנות במהלך או לפני הלימודים בהתאם לתכנית הלימודים של הסטודנט ובהתאם לשיקולי המערכת.

 

סגל החוג

פרופ' רחל אמיר

פרופ' מן המנין
Ph.D.: האוניברסיטה העברית 1994
תחומי מחקר : ביולוגיה מולקולרית של צמחים, מטבוליזם,…

פרופ' מוריה גולן

פרופ' מן המנין
Ph.D.: אוניברסיטת תל אביב 1998
תחומי מחקר : פיסיולוגיה ופרמקולוגיה. נושא תיזה:…

פרופ' גיורא ריטבו

פרופ' מן המנין
Ph.D.: האוניברסיטה העברית 1994
תחומי מחקר : כימיה פיסיקלית סביבתית, סילוק מזהמים,…
כל סגל החוג

בוגרים מספרים

ראש החוג

ד"ר סיגל טפר

רכזת החוג למדעי התזונה

תמי ראש בוזגלו

מרכז לייעוץ לימודים

המכללה מציעה מגוון מכינות ואפשרויות לקבלה לאקדמיה.

טלפון נוסף: *9827

 

מלאו פרטים ונחזור אליכם בהקדם

מלאו פרטים ונחזור אליכם בהקדם
TRUE
760120
apFULqR7GV5L_gRW2zmPSc8088l868p7zwHKiruVGs8
Google no captcha
1
דברו איתי!
form-8Gr1zLPZfVAwAq1nADrRwj70NKN3irmY4a1ddwsL91I
webform_submission_contact_us_paragraph_1896_add_form