תפקיד הניהול מציב בפני המנהל אתגרים מורכבים עימם עליו להתמודד- מצד אחד נמצאת הנהלת הארגון, מהצד השני נמצאים העובדים ובתווך הוא עצמו. חלק מתפקידיו הינו לתת מענה לצרכים בצורה יצירתית ומתאימה, כל זאת תוך ניהול יעדים לטווח ארוך ומשימות לטווח קצר והובלת תהליכי שיפור תוך מתן מענה מהיר לבעיות שוטפות. מנהלים נדרשים כיום, בנוסף לידע המקצועי, לרכוש מיומנויות הקשורות לניהול עצמי, ניהול משימות וניהול כפיפים.

בקורס תלמדו כיצד לשפר את הביצועים האישיים שלכם, תוך לימוד שיטות ניהול אפקטיביות להגעה לתוצאות טובות יותר. בנוסף, ילמדו בקורס כלים יישומיים לצד טכניקות ומיומנויות שיהפכו אתכם למנהלים טובים הרבה יותר.

מטרה
מטרות
הקניית טכניקות מעשיות ועדכניות בעולם הניהול ומתן כלים מקצועיים לשיפור ביצועים אישיים בניהול אנשים, תהליכים ומשימות.
קהל יעד - זכוכית מגדלת
קהל יעד
מנהלים בארגונים או בעסקים פרטיים ומועמדים לתפקידי ניהול (עתודה ניהולית) ומתעניינים בתחום.
Accordion Title תנאי קבלה

תנאי קבלה

• ניסיון ניהולי.
  • עתודה ניהולית.
  • מתעניינים בתחומי הניהול.
Accordion Title תעודה

תעודה

למסיימים תוענק תעודת סיום “קורס מנהלים+” מטעם החטיבה ללימודי חוץ של המכללה האקדמית תל-חי.

Accordion Title לוחות זמנים

לוחות זמנים

15 מפגשים שבועיים, סה”כ 64 שעות אקדמיות. הלימודים מתקיימים בימי ראשון בקמפוס תל חי בקצרין, בין השעות 16:00-19:00. פתיחת הקורס ב-14.4.24 (בהתאם למספר הנרשמים).

Accordion Title מידע נוסף

מידע נוסף

כללי:

• עלות הרשמה: 350 ₪.
  • מספר המקומות מוגבל, פתיחת הקורס מותנית במספר מינימאלי של נרשמים.
  • דמי ההרשמה לא יוחזרו במקרה של ביטול לימודים ע”י הנרשם.

תלמידים ממליצים

קורס חוויתי ומעשיר, אשר מקנה את הכלים הדרושים להתפתחות אישית ומקצועית בתחומי הניהול השונים. מרצים מעולים, אווירה מאוד נעימה אשר תרמה לגיבוש קבוצה של אנשים טובים ואיכותיים.

מידע נוסף על קורס מנהלים

כל אחד רוצה להיות מנהל. כשאנחנו שומעים שמישהו התקדם בעבודה לעמדת ניהול, אנחנו מפרגנים ושמחים בשבילו, היות ואנחנו יודעים שמדובר כאן בתפקיד שידרוש ממנו יכולות גבוהות כמו ניהול זמן, סדר וארגון ועוד. חלק מהאנשים נולדים עם התכונות שתפקיד המנהל דורש, ואילו חלק מהאנשים רוכשים אותן במהלך הדרך. רוצים לרכוש תכונות ניהוליות שיאפשרו לכם להתקדם בדרגות המקצועיות שלכם? קורס מנהלים הוא הקורס שאתם צריכים להכיר, אז בואו נבין עליו כמה דברים חשובים.

מיהו מנהל?

מנהל הוא אדם שתחתיו נמצאים כמה עובדים, ותפקידו לוודא שהם מבצעים את תפקידם כהלכה. בנוסף, על המנהל מוטלים תחומי אחריות שונים הכוללים ניווט של הארגון, חשיבה והבעת עמדה מקצועית, ובגדול – מדובר כאן על מישהו שמתפקד בתור מנוע עסקי לקידום.

קורס מנהלים תפקידו לתת לכם את כל הכלים, הידע וההכשרה שלהם אתם זקוקים על מנת להפוך למנהלים מקצועיים בכל ארגון ובכל פוזיצית הנהלה שהיא, ובאמצעותו תוכלו גם לחדד את הכלים והתכונות שכבר קיימים ברשותכם.

קורס מנהלים – איך זה עובד?

קורס מנהלים הוא קורס קצר יחסית שמתפרש בדרך כלל על פני לא יותר מ-15 מפגשים שבועיים בני 3 עד 4 שעות. הקורס מתמקד בהנחלת טכניקות ומיומנויות שכל אדם צריך להחזיק בהן על מנת להפוך למנהל טוב. בין היתר, קורס מנהלים מקנה כלים כמו ניהול עצמי, תעדוף משימות, ניהול עובדים, פתרון בעיות וניהול משברים, התמודדות עם מצבים בזמן אמת, יחסי אנוש, אסרטיביות והתנהלות אל מול הגורמים השונים לצד גמישות והקשבה, וכן עמידה בזמני לחץ.

בקורס ניתנים כלים תיאורטיים וכן כלים מעשיים להתמודדות עם המצבים השונים, ולצד הלימוד מספרים, חוברות ומצגות, תעמדו גם בפני סימולציות שכוללות קונפליקטים עתידיים שאיתם אתם עשויים להתמודד בעתיד, בתור מנהלים.

איפה כדאי ללמוד קורס מנהלים?

קורס מנהלים מתנהל במגוון מכללות ואוניברסיטאות ברחבי הארץ. אצלנו במסגרת לימודי החוץ של מכללת תל חי יינתנו לכם הכלים הטובים ביותר להיות מנהל טוב באמצעות המרצים הטובים ביותר. בהצלחה!

קדימה, זה הזמן שלך לקחת את יכולות הנתינה שלך צעד אחד קדימה!
אני רוצה להירשם

A0xTs3uJ8JpnIR50F8NiPY8mXan5p5zLxExZFRWb1Bs