דילוג לתוכן העיקרי
Home Page Home Page
אתר בהרצה
  • ספרייה
  • בינלאומיות
  • יצירת קשר
  • כנסים ואירועים
  • En
  • عر
חיפוש
search-icon
Home Page
  • על המכללה
    • המכללה שלנו
      • חזון
      • על המכללה
      • דבר הנשיא
      • קוד אתי
      • הוגנות מגדרית
      • אמנת השירות
      • קמפוס ירוק
      • סיור וירטואלי
      • איך מגיעים לתל-חי
    • בעלי תפקידים
      • חבר הנאמנים
      • הועד המנהל
      • מנהלי יחידות
      • יחידות המכללה
    • מידע שימושי
      • לוח שנה אקדמי
      • כנסים ואירועים
      • מכרזים
      • הנחיות לשעת חרום
      • חופש המידע
      • הצהרת נגישות
      • מניעת הטרדה מינית
      • אלפון
    • בואו לעבוד איתנו
      • משרות סגל אקדמי
      • משרות סגל מנהלי
  • לימודים
    • תואר ראשון
      • הפקולטה לחינוך והוראה
        • .B.A בחינוך מיוחד*
        • .B.A בחינוך
        • .B.Ed בחינוך והוראה
        • .B.Ed בחינוך גופני
        • תוכנית רג"ב למצטיינים
        • ​הסבת אקדמאים להוראה
        • היחידה לכניסה להוראה ופיתוח מקצועי
      • הפקולטה למדעי החברה והרוח
        • .B.A בלימודי מזרח אסיה
        • .B.A בכלכלה וניהול
        • .B.A בלימודים רב תחומיים
        • .B.A בעבודה סוציאלית
        • .B.A בפסיכולוגיה
        • .B.A בשירותי אנוש
      • הפקולטה למדעים וטכנולוגיה
        • .B.Sc בביוטכנולוגיה
        • .B.Sc במדעי החי
        • .B.Sc במדעי המחשב
        • .B.Sc במדעי הסביבה
        • .B.Sc במדעי התזונה
        • .B.Sc בביואינפורמטיקה*
        • .B.Sc במדעי המזון
      • כללי
        • קורסי הכנה לפקולטה למדעים
        • היחידה ללימודי אנגלית
        • שומעים חופשיים
        • מסלולי לימוד מרוכזים
      • לכל התכניות לתואר ראשון
    • תואר שני
      • הפקולטה לחינוך והוראה
        • .M.A בחינוך
        • .M.Ed בעיצוב ופיתוח למידה והוראה
        • .M.Ed תואר שני בהוראת החינוך הגופני
        • .M.Teach תואר שני בשילוב תעודת הוראה על-יסודי
        • .M.A לימודי תואר שני בניהול וארגון מערכות חינוך
      • הפקולטה לחברה ורוח
        • .M.A טיפול באמצעות אמנויות - טיפול באמנות
        • .M.A בלימודי גליל
        • .M.A בעבודה סוציאלית
        • .M.A פסיכולוגיה חינוכית*
        • .M.A בטיפול באמצעות אמנויות - דרמה תרפיה
        • .M.A בניהול וכלכלה
        • *M.A בפילוסופיה משולבת עשייה
        • *.M.A פסיכולוגיה התפתחותית
        • M.A בהתנהגות ארגונית
      • הפקולטה למדעים וטכנולוגיה
        • .M.Sc בביוטכנולוגיה
        • .M.Sc במדעי המים
        • .M.Sc במדעי התזונה
      • לכל התכניות לתואר שני
    • מכינות
      • מכינות למדעי החברה והרוח
        • מכינה יעודית למח"ר
        • מכינת קדם מכינה
        • מכינת 30+
        • מכינה לכלכלה וניהול
        • קורס הכנה במתמטיקה לכלכלה וניהול
        • מכינת חממ"ה למח"ר למועמדים עם לקות למידה ו/או הפרעת קשב וריכוז
      • מכינות למדעים
        • מכינת חיזוק במתמטיקה
        • מכינה למדעי המחשב
        • מכינת חממ"ה למדעים למועמדים עם לקות למידה ו/או הפרעת קשב וריכוז
        • מכינת מדעים מרוכזת
      • מכינות כלליות
        • מכינה לעברית
        • מכינות הקיץ היחודיות של חממ"ה
      • סגל המכינה
      • לכל המכינות
    • המכון לאמנויות
      • כללי
        • עמוד הבית
        • אודות המכון לאמנויות
        • תקנונים ומסמכים
        • תערוכות ואירועים המכון לאמנויות
      • מחלקות
        • המחלקה לקרמיקה
        • המחלקה לצורפות
        • המחלקה לאמנות פלסטית
      • שילוב אקדמי
        • B.A לימודים רב תחומיים
        • B.A חינוך
        • B.A כלכלה וניהול
      • קורסי חוץ
        • עיצוב בזכוכית
        • יסודות הרישום
        • פיסול
        • פיסול בנייר
        • צורפות
        • ציור
        • קדרות אבניים
        • סדנה מורחבת בקדרות אובניים
        • קרמיקה חופשית- עבודת יד
        • רישום וציור - פורטרט וגוף
      • עמוד הבית המכון לאומנויות
    • לימודי חוץ
      • בתי ספר
        • ביה”ס להכשרת מאמנים ומדריכים
        • ביה”ס לחינוך ומשפחה
        • ביה”ס לחקלאות ותוצרת הארץ
        • ביה”ס לטכנולוגיה וחדשנות
        • ביה”ס למקצועות
        • בית הספר למיומנויות הניהול ופיתוח אישי
      • מרכזים
        • המרכז להכשרת מטפלים
        • “תל-חי +” – לימודי העשרה ופנאי
      • כללי
        • יצירת קשר
        • מאמרים
        • תקנון
      • לאתר לימודי חוץ
    • תכניות מיוחדות
      • שילוב אקדמי ואמנות
        • מכון לאומניות עם .B.A בלימודים רב תחומיים
        • מכון לאומניות עם .B.A בחינוך
        • מכון לאומניות עם .B.A בכלכלה וניהול
      • תכניות מצטיינים
        • תכנית מרום
        • תכנית רג"ב
        • תכנית שיאון
        • תכנית פליאה
        • תכנית שמ(א)ים
        • תכנית פודיום
      • תכניות מרוכזות
        • תואר ראשון בכלכלה וניהול ושרותי אנוש
        • תואר ראשון בשרותי אנוש לימודים ורב תחומיים
        • תואר ראשון, שני והוראה ב- 5 שנים (מתווה ודמני)
      • אחר
        • חממ"ה – מרכז תמיכה לליקויי למידה
        • בינלאומיות בבית
        • חילופי סטודנטים
  • מחקר ופיתוח
    • רשות מחקר
      • דף הבית
      • חזון ויעדים
      • ועדת אתיקה
      • קולות קוראים חיצוניים
      • קלות קוראים פנימיים
      • כתבי עת
      • צור קשר
    • מחקר
      • מעבדות ומרכזי מחקר בפקולטה לחברה ורוח
      • מעבדות ומרכזי מחקר בפקולטה לחינוך
      • מעבדות ומרכזי מחקר בפקולטה למדעים וטכנולוגיה
      • מכוני מחקר מסונפים לתל-חי
    • קרן קשרי מדע
      • טפסים
      • נהלים
      • צור קשר
  • קהילה
    • פעילויות באקדמיה
      • לאתר קשרי אקדמיה קהילה
      • פעילות בקהילה
      • מעורבות חברתית
      • קורסים משלבי עשייה חברתית
    • פעילויות נוספות
      • גליליום
      • המרכז האקדמי לנוער ע"ש סידני וורן
      • מרכז מדע ודעת למחוננים ומצטיינים
      • ועידת אצבע הגליל
      • אקדמיה בכיכר
    • צור קשר
  • מועמדים
    • מה לומדים
      • תחומי הלימוד שלנו
      • ימים פתוחים ומפגשי חשיפה
      • ייעוץ לימודים
      • למה תל-חי
    • איפה לומדים
      • איך מגיעים לתל-חי
      • סיור וירטואלי
      • אודותינו
      • האקוסיסטם שלנו
      • החיים בתל-חי
    • תהליך הרישום
      • תהליך הקבלה
      • רישום אונליין
      • מלגות
      • תנאי קבלה
    • צור קשר
  • סטודנטים
    • חדשים כאן
      • מידע כללי
        • שלום שנה א
        • נוהל קיום אירוע פוליטי, אקטיביסטי
        • איך מגיעים לתל-חי
        • מילון מושגים לסטודנט
      • יחידות
        • דיקנט הסטודנטים
        • חממ"ה - מרכז תמיכה
        • מרכז קריירה
        • חברה ערבית
        • מרכז יזמות וחדשנות
        • מעונות הסטודנטים
        • מלגות
        • מנהל לימודים
      • דיגיטל וטפסים מקוונים
        • מאגר ידע KB
        • כניסה לאזור אישי
        • כרטיס סטודנט
        • אפליקציה
        • בקשת מדבקה לרכב
      • נהלים והנחיות
        • ידיעון לסטונדט
        • הנחיות לשעת חרום
        • תקנונים ונהלים
        • קוד אתי
      • צור קשר
    • לומדים
      • מידע כללי
        • לוח שנה אקדמי
        • התאמות מרכז תמיכה
        • חברה ערבית
        • עולים חדשים
        • 2 נ"ז חברתי
      • יחידות
        • דיקנט הסטודנטים
        • חממ"ה - מרכז תמיכה
        • מדור בחינות
        • שכר לימוד והסדרי תשלום
        • קידום הישגים וצמצום נשירה
      • דיגיטל וטפסים מקוונים
        • כניסה לאזור האישי
        • רישום לקורסים
        • משובי קורס
        • בקשת מעבר בין חוגים
      • נהלים והנחיות
        • תקנונים ונהלים
        • הנחיות לשעת חרום
        • מניעת הטרדה מינית
        • חוק זכויות הסטודנט
        • הריון ולידה
        • מילואים
        • משמעת
        • ועדת תשלומים חריגים
      • מרכז השכלה-תעסוקה
      • צור קשר
    • מיחשוב ותקשורת
      • מידע כללי
        • פנייה לתמיכה טכנית
        • אחסון one Drive
        • אפליקציה
        • מאגר ידע
        • פתיחת קריאת שירות
        • מערכות מידע
      • דיגיטל וטפסים מקוונים
        • כניסה לאזור האישי
        • אחזור סיסמא
        • פנייה בוואצפ
        • אופיס 365
        • שרותי הדפסה
        • מאגר הידע
      • צור קשר
    • סיוע לימודי ותמיכה
      • מידע כללי
        • נציבות קבילות הסטודנטים
      • יחידות
        • חממ"ה - מרכז תמיכה
        • מלגות
        • חונכויות וסיוע לימודי
        • תמיכה רגשית
        • שכר לימוד והסדרי תשלום
        • קידום הישגים וצמצום נשירה
      • דיגיטל וטפסים מקוונים
        • ביטוח תאונות אישיות
      • נהלים והנחיות
        • חוק זכויות הסטודנט
      • צור קשר
    • החיים בתל-חי
      • מידע כללי
        • התמחויות
        • תרבות ואירועים
        • קמפוס ירוק
        • קורסים משלבי עשייה חברתית
      • יחידות
        • האגודה הסטודנטיאלית
        • מעורבות חברתית
        • קשרי אקדמיה קהילה
        • תעסוקה
        • יזמות בקהילה
        • הוגנות מגדרית
        • תא אחווה גאה
      • צור קשר
  • בוגרים
    • לדף הבית מרכז השכלה - תעסוקה
    • ארגון הבוגרים
    • מאגר המשרות
    • מרכז השכלה תעסוקה
    • בקשה לאישורים ומסמכים
    • תכניות ופעילויות במרכז
    • הם משלנו
    • צור קשר
  • סגל
    • כללי
      • חוברת מידע למרצה
      • חוברת מידע למרצה חדש
      • חוברת הדרכה לעובד מנהלי חדש
      • אגף משאבי אנוש
      • יחידות המכללה
      • ספר טלפונים
      • מניעת הטרדה מינית
      • תקנונים ונהלים
      • חילנט
      • נוהל קיום אירוע פוליטי, אקטיביסטי
      • הנחיות לשעת חירום
      • הצהרת נגישות
      • מבקרת פנים ותלונות עובדים
    • הוראה
      • לוח שנה אקדמי
      • Moodle
      • סילבוסים
      • ספריות ומאגרי מידע
      • פורטל מרצה
      • משובי קורס
      • תקנונים ונהלים הוראה
      • היחידה למצוינות וחדשנות בהוראה
      • בחינות
    • מחקר
      • הרשות למחקר ופיתוח
      • בניית דף מרצה
      • הוגנות מגדרית
      • אתיקה
    • מחשוב ותקשורת
      • מערכות מידע
      • כניסה לאיזור האישי
      • פתיחת קריאת שירות
      • פניה לתמיכה טכנית
      • אפליקציה
    • צור קשר
Home Page
אתר בהרצה
  • En
  • عر
חיפוש search-icon
  • ספרייה
  • בינלאומיות
  • יצירת קשר
  • כנסים ואירועים
  • על המכללה
    • המכללה שלנו
      • חזון
      • על המכללה
      • דבר הנשיא
      • קוד אתי
      • הוגנות מגדרית
      • אמנת השירות
      • קמפוס ירוק
      • סיור וירטואלי
      • איך מגיעים לתל-חי
    • בעלי תפקידים
      • חבר הנאמנים
      • הועד המנהל
      • מנהלי יחידות
      • יחידות המכללה
    • מידע שימושי
      • לוח שנה אקדמי
      • כנסים ואירועים
      • מכרזים
      • הנחיות לשעת חרום
      • חופש המידע
      • הצהרת נגישות
      • מניעת הטרדה מינית
      • אלפון
    • בואו לעבוד איתנו
      • משרות סגל אקדמי
      • משרות סגל מנהלי
  • לימודים
    • תואר ראשון
      • הפקולטה לחינוך והוראה
        • .B.A בחינוך מיוחד*
        • .B.A בחינוך
        • .B.Ed בחינוך והוראה
        • .B.Ed בחינוך גופני
        • תוכנית רג"ב למצטיינים
        • ​הסבת אקדמאים להוראה
        • היחידה לכניסה להוראה ופיתוח מקצועי
      • הפקולטה למדעי החברה והרוח
        • .B.A בלימודי מזרח אסיה
        • .B.A בכלכלה וניהול
        • .B.A בלימודים רב תחומיים
        • .B.A בעבודה סוציאלית
        • .B.A בפסיכולוגיה
        • .B.A בשירותי אנוש
      • הפקולטה למדעים וטכנולוגיה
        • .B.Sc בביוטכנולוגיה
        • .B.Sc במדעי החי
        • .B.Sc במדעי המחשב
        • .B.Sc במדעי הסביבה
        • .B.Sc במדעי התזונה
        • .B.Sc בביואינפורמטיקה*
        • .B.Sc במדעי המזון
      • כללי
        • קורסי הכנה לפקולטה למדעים
        • היחידה ללימודי אנגלית
        • שומעים חופשיים
        • מסלולי לימוד מרוכזים
      • לכל התכניות לתואר ראשון
    • תואר שני
      • הפקולטה לחינוך והוראה
        • .M.A בחינוך
        • .M.Ed בעיצוב ופיתוח למידה והוראה
        • .M.Ed תואר שני בהוראת החינוך הגופני
        • .M.Teach תואר שני בשילוב תעודת הוראה על-יסודי
        • .M.A לימודי תואר שני בניהול וארגון מערכות חינוך
      • הפקולטה לחברה ורוח
        • .M.A טיפול באמצעות אמנויות - טיפול באמנות
        • .M.A בלימודי גליל
        • .M.A בעבודה סוציאלית
        • .M.A פסיכולוגיה חינוכית*
        • .M.A בטיפול באמצעות אמנויות - דרמה תרפיה
        • .M.A בניהול וכלכלה
        • *M.A בפילוסופיה משולבת עשייה
        • *.M.A פסיכולוגיה התפתחותית
        • M.A בהתנהגות ארגונית
      • הפקולטה למדעים וטכנולוגיה
        • .M.Sc בביוטכנולוגיה
        • .M.Sc במדעי המים
        • .M.Sc במדעי התזונה
      • לכל התכניות לתואר שני
    • מכינות
      • מכינות למדעי החברה והרוח
        • מכינה יעודית למח"ר
        • מכינת קדם מכינה
        • מכינת 30+
        • מכינה לכלכלה וניהול
        • קורס הכנה במתמטיקה לכלכלה וניהול
        • מכינת חממ"ה למח"ר למועמדים עם לקות למידה ו/או הפרעת קשב וריכוז
      • מכינות למדעים
        • מכינת חיזוק במתמטיקה
        • מכינה למדעי המחשב
        • מכינת חממ"ה למדעים למועמדים עם לקות למידה ו/או הפרעת קשב וריכוז
        • מכינת מדעים מרוכזת
      • מכינות כלליות
        • מכינה לעברית
        • מכינות הקיץ היחודיות של חממ"ה
      • סגל המכינה
      • לכל המכינות
    • המכון לאמנויות
      • כללי
        • עמוד הבית
        • אודות המכון לאמנויות
        • תקנונים ומסמכים
        • תערוכות ואירועים המכון לאמנויות
      • מחלקות
        • המחלקה לקרמיקה
        • המחלקה לצורפות
        • המחלקה לאמנות פלסטית
      • שילוב אקדמי
        • B.A לימודים רב תחומיים
        • B.A חינוך
        • B.A כלכלה וניהול
      • קורסי חוץ
        • עיצוב בזכוכית
        • יסודות הרישום
        • פיסול
        • פיסול בנייר
        • צורפות
        • ציור
        • קדרות אבניים
        • סדנה מורחבת בקדרות אובניים
        • קרמיקה חופשית- עבודת יד
        • רישום וציור - פורטרט וגוף
      • עמוד הבית המכון לאומנויות
    • לימודי חוץ
      • בתי ספר
        • ביה”ס להכשרת מאמנים ומדריכים
        • ביה”ס לחינוך ומשפחה
        • ביה”ס לחקלאות ותוצרת הארץ
        • ביה”ס לטכנולוגיה וחדשנות
        • ביה”ס למקצועות
        • בית הספר למיומנויות הניהול ופיתוח אישי
      • מרכזים
        • המרכז להכשרת מטפלים
        • “תל-חי +” – לימודי העשרה ופנאי
      • כללי
        • יצירת קשר
        • מאמרים
        • תקנון
      • לאתר לימודי חוץ
    • תכניות מיוחדות
      • שילוב אקדמי ואמנות
        • מכון לאומניות עם .B.A בלימודים רב תחומיים
        • מכון לאומניות עם .B.A בחינוך
        • מכון לאומניות עם .B.A בכלכלה וניהול
      • תכניות מצטיינים
        • תכנית מרום
        • תכנית רג"ב
        • תכנית שיאון
        • תכנית פליאה
        • תכנית שמ(א)ים
        • תכנית פודיום
      • תכניות מרוכזות
        • תואר ראשון בכלכלה וניהול ושרותי אנוש
        • תואר ראשון בשרותי אנוש לימודים ורב תחומיים
        • תואר ראשון, שני והוראה ב- 5 שנים (מתווה ודמני)
      • אחר
        • חממ"ה – מרכז תמיכה לליקויי למידה
        • בינלאומיות בבית
        • חילופי סטודנטים
  • מחקר ופיתוח
    • רשות מחקר
      • דף הבית
      • חזון ויעדים
      • ועדת אתיקה
      • קולות קוראים חיצוניים
      • קלות קוראים פנימיים
      • כתבי עת
      • צור קשר
    • מחקר
      • מעבדות ומרכזי מחקר בפקולטה לחברה ורוח
      • מעבדות ומרכזי מחקר בפקולטה לחינוך
      • מעבדות ומרכזי מחקר בפקולטה למדעים וטכנולוגיה
      • מכוני מחקר מסונפים לתל-חי
    • קרן קשרי מדע
      • טפסים
      • נהלים
      • צור קשר
  • קהילה
    • פעילויות באקדמיה
      • לאתר קשרי אקדמיה קהילה
      • פעילות בקהילה
      • מעורבות חברתית
      • קורסים משלבי עשייה חברתית
    • פעילויות נוספות
      • גליליום
      • המרכז האקדמי לנוער ע"ש סידני וורן
      • מרכז מדע ודעת למחוננים ומצטיינים
      • ועידת אצבע הגליל
      • אקדמיה בכיכר
    • צור קשר
  • מועמדים
    • מה לומדים
      • תחומי הלימוד שלנו
      • ימים פתוחים ומפגשי חשיפה
      • ייעוץ לימודים
      • למה תל-חי
    • איפה לומדים
      • איך מגיעים לתל-חי
      • סיור וירטואלי
      • אודותינו
      • האקוסיסטם שלנו
      • החיים בתל-חי
    • תהליך הרישום
      • תהליך הקבלה
      • רישום אונליין
      • מלגות
      • תנאי קבלה
    • צור קשר
  • סטודנטים
    • חדשים כאן
      • מידע כללי
        • שלום שנה א
        • נוהל קיום אירוע פוליטי, אקטיביסטי
        • איך מגיעים לתל-חי
        • מילון מושגים לסטודנט
      • יחידות
        • דיקנט הסטודנטים
        • חממ"ה - מרכז תמיכה
        • מרכז קריירה
        • חברה ערבית
        • מרכז יזמות וחדשנות
        • מעונות הסטודנטים
        • מלגות
        • מנהל לימודים
      • דיגיטל וטפסים מקוונים
        • מאגר ידע KB
        • כניסה לאזור אישי
        • כרטיס סטודנט
        • אפליקציה
        • בקשת מדבקה לרכב
      • נהלים והנחיות
        • ידיעון לסטונדט
        • הנחיות לשעת חרום
        • תקנונים ונהלים
        • קוד אתי
      • צור קשר
    • לומדים
      • מידע כללי
        • לוח שנה אקדמי
        • התאמות מרכז תמיכה
        • חברה ערבית
        • עולים חדשים
        • 2 נ"ז חברתי
      • יחידות
        • דיקנט הסטודנטים
        • חממ"ה - מרכז תמיכה
        • מדור בחינות
        • שכר לימוד והסדרי תשלום
        • קידום הישגים וצמצום נשירה
      • דיגיטל וטפסים מקוונים
        • כניסה לאזור האישי
        • רישום לקורסים
        • משובי קורס
        • בקשת מעבר בין חוגים
      • נהלים והנחיות
        • תקנונים ונהלים
        • הנחיות לשעת חרום
        • מניעת הטרדה מינית
        • חוק זכויות הסטודנט
        • הריון ולידה
        • מילואים
        • משמעת
        • ועדת תשלומים חריגים
      • מרכז השכלה-תעסוקה
      • צור קשר
    • מיחשוב ותקשורת
      • מידע כללי
        • פנייה לתמיכה טכנית
        • אחסון one Drive
        • אפליקציה
        • מאגר ידע
        • פתיחת קריאת שירות
        • מערכות מידע
      • דיגיטל וטפסים מקוונים
        • כניסה לאזור האישי
        • אחזור סיסמא
        • פנייה בוואצפ
        • אופיס 365
        • שרותי הדפסה
        • מאגר הידע
      • צור קשר
    • סיוע לימודי ותמיכה
      • מידע כללי
        • נציבות קבילות הסטודנטים
      • יחידות
        • חממ"ה - מרכז תמיכה
        • מלגות
        • חונכויות וסיוע לימודי
        • תמיכה רגשית
        • שכר לימוד והסדרי תשלום
        • קידום הישגים וצמצום נשירה
      • דיגיטל וטפסים מקוונים
        • ביטוח תאונות אישיות
      • נהלים והנחיות
        • חוק זכויות הסטודנט
      • צור קשר
    • החיים בתל-חי
      • מידע כללי
        • התמחויות
        • תרבות ואירועים
        • קמפוס ירוק
        • קורסים משלבי עשייה חברתית
      • יחידות
        • האגודה הסטודנטיאלית
        • מעורבות חברתית
        • קשרי אקדמיה קהילה
        • תעסוקה
        • יזמות בקהילה
        • הוגנות מגדרית
        • תא אחווה גאה
      • צור קשר
  • בוגרים
    • לדף הבית מרכז השכלה - תעסוקה
    • ארגון הבוגרים
    • מאגר המשרות
    • מרכז השכלה תעסוקה
    • בקשה לאישורים ומסמכים
    • תכניות ופעילויות במרכז
    • הם משלנו
    • צור קשר
  • סגל
    • כללי
      • חוברת מידע למרצה
      • חוברת מידע למרצה חדש
      • חוברת הדרכה לעובד מנהלי חדש
      • אגף משאבי אנוש
      • יחידות המכללה
      • ספר טלפונים
      • מניעת הטרדה מינית
      • תקנונים ונהלים
      • חילנט
      • נוהל קיום אירוע פוליטי, אקטיביסטי
      • הנחיות לשעת חירום
      • הצהרת נגישות
      • מבקרת פנים ותלונות עובדים
    • הוראה
      • לוח שנה אקדמי
      • Moodle
      • סילבוסים
      • ספריות ומאגרי מידע
      • פורטל מרצה
      • משובי קורס
      • תקנונים ונהלים הוראה
      • היחידה למצוינות וחדשנות בהוראה
      • בחינות
    • מחקר
      • הרשות למחקר ופיתוח
      • בניית דף מרצה
      • הוגנות מגדרית
      • אתיקה
    • מחשוב ותקשורת
      • מערכות מידע
      • כניסה לאיזור האישי
      • פתיחת קריאת שירות
      • פניה לתמיכה טכנית
      • אפליקציה
    • צור קשר
Button to open the popup Form
אני רוצה להשאיר פרטים

מלאו פרטים
ונחזור אליכם בהקדם

מלאו פרטים ונחזור אליכם בהקדם
TRUE
CAPTCHA
4068068
j0nq-VfimVHIPFx1i4egW-cXn20-mYr85oiLsYfFtww
Google no captcha
1
דברו איתי!
form-yY6IIR3rX_-zQdbI0lcF46Q1gOlWF2t8mEQfPqFM-JQ
webform_submission_contact_us_block_content_8_add_form
  • כל תכניות הלימוד
    • הפקולטה למדעים וטכנולוגיה
      • החוג למדעי המים
      • החוג לביוטכנולוגיה
      • החוג ללימודי ביואינפורמטיקה
      • החוג למדעי המזון
        • תואר ראשון .B.Sc במדעי המזון
          • אודות החוג
          • המיוחדים שלנו
          • דבר ראש החוג
          • סגל החוג
          • שנתון
          • הגלריה שלנו
          • צור קשר
          • רישום
      • החוג למדעי החי
      • החוג למדעי המחשב
        • תואר ראשון .B.Sc במדעי המחשב
          • אודות החוג
          • מסלולים
          • דבר ראש החוג
          • סגל החוג
          • שנתון
          • צור קשר
          • רישום
      • החוג למדעי הסביבה
      • החוג למדעי התזונה
      • דבר דיקן הפקולטה למדעים וטכנולוגיה
    • הפקולטה לחינוך והוראה
      • דבר דיקנית הפקולטה לחינוך והוראה
      • החוג לחינוך
        • תואר ראשון B.A בחינוך
          • דבר ראש החוג
          • אודות החוג
          • מסלולים
          • מסלול מואץ לתואר שני בחינוך
          • תכנית פיתוח יכולות וכישורי מנהיגות
          • סגל החוג
          • שנתון
          • יצירת קשר
          • רישום
        • תואר שני .M.A בחינוך
      • החוג להוראת החינוך הגופני
      • החוג לחינוך גופני
      • החוג לחינוך והוראה
      • החוג לניהול וארגון מערכות חינוך
      • החוג לעיצוב ופיתוח למידה והוראה
      • היחידה לכניסה להוראה ופיתוח מקצועי
      • הסבת אקדמאים להוראה
      • M.Teach תואר שני מוסמך בהוראה בשילוב תעודה להוראת העל-יסודי
      • חינוך מיוחד
    • הפקולטה למדעי החברה והרוח
    • מכינות

חדשות .B.Sc לימודי תואר ראשון במדעי המזון

לימודים

  • אודות החוג
  • המיוחדים שלנו
  • דבר ראש החוג
  • סגל החוג
  • שנתון
  • הגלריה שלנו
  • צור קשר
  • רישום
תומר חציר, בוגר החוג למדעי המזון באקדמית תל חי
תומר חציר
בוגרים
קראו עוד
תום דניאל, בוגר החוג למדעי המזון באקדמית תל חי
תום דניאל
בוגרים
קראו עוד
  • כל תכניות הלימוד
    • הפקולטה למדעים וטכנולוגיה
      • החוג למדעי המים
      • החוג לביוטכנולוגיה
      • החוג ללימודי ביואינפורמטיקה
      • החוג למדעי המזון
        • תואר ראשון .B.Sc במדעי המזון
          • אודות החוג
          • המיוחדים שלנו
          • דבר ראש החוג
          • סגל החוג
          • שנתון
          • הגלריה שלנו
          • צור קשר
          • רישום
      • החוג למדעי החי
      • החוג למדעי המחשב
        • תואר ראשון .B.Sc במדעי המחשב
          • אודות החוג
          • מסלולים
          • דבר ראש החוג
          • סגל החוג
          • שנתון
          • צור קשר
          • רישום
      • החוג למדעי הסביבה
      • החוג למדעי התזונה
      • דבר דיקן הפקולטה למדעים וטכנולוגיה
    • הפקולטה לחינוך והוראה
      • דבר דיקנית הפקולטה לחינוך והוראה
      • החוג לחינוך
        • תואר ראשון B.A בחינוך
          • דבר ראש החוג
          • אודות החוג
          • מסלולים
          • מסלול מואץ לתואר שני בחינוך
          • תכנית פיתוח יכולות וכישורי מנהיגות
          • סגל החוג
          • שנתון
          • יצירת קשר
          • רישום
        • תואר שני .M.A בחינוך
      • החוג להוראת החינוך הגופני
      • החוג לחינוך גופני
      • החוג לחינוך והוראה
      • החוג לניהול וארגון מערכות חינוך
      • החוג לעיצוב ופיתוח למידה והוראה
      • היחידה לכניסה להוראה ופיתוח מקצועי
      • הסבת אקדמאים להוראה
      • M.Teach תואר שני מוסמך בהוראה בשילוב תעודה להוראת העל-יסודי
      • חינוך מיוחד
    • הפקולטה למדעי החברה והרוח
    • מכינות

אירועים ל.B.Sc לימודי תואר ראשון במדעי המזון

לימודים

  • אודות החוג
  • המיוחדים שלנו
  • דבר ראש החוג
  • סגל החוג
  • שנתון
  • הגלריה שלנו
  • צור קשר
  • רישום
  • כל תכניות הלימוד
    • הפקולטה למדעים וטכנולוגיה
      • החוג למדעי המים
      • החוג לביוטכנולוגיה
      • החוג ללימודי ביואינפורמטיקה
      • החוג למדעי המזון
        • תואר ראשון .B.Sc במדעי המזון
          • אודות החוג
          • המיוחדים שלנו
          • דבר ראש החוג
          • סגל החוג
          • שנתון
          • הגלריה שלנו
          • צור קשר
          • רישום
      • החוג למדעי החי
      • החוג למדעי המחשב
        • תואר ראשון .B.Sc במדעי המחשב
          • אודות החוג
          • מסלולים
          • דבר ראש החוג
          • סגל החוג
          • שנתון
          • צור קשר
          • רישום
      • החוג למדעי הסביבה
      • החוג למדעי התזונה
      • דבר דיקן הפקולטה למדעים וטכנולוגיה
    • הפקולטה לחינוך והוראה
      • דבר דיקנית הפקולטה לחינוך והוראה
      • החוג לחינוך
        • תואר ראשון B.A בחינוך
          • דבר ראש החוג
          • אודות החוג
          • מסלולים
          • מסלול מואץ לתואר שני בחינוך
          • תכנית פיתוח יכולות וכישורי מנהיגות
          • סגל החוג
          • שנתון
          • יצירת קשר
          • רישום
        • תואר שני .M.A בחינוך
      • החוג להוראת החינוך הגופני
      • החוג לחינוך גופני
      • החוג לחינוך והוראה
      • החוג לניהול וארגון מערכות חינוך
      • החוג לעיצוב ופיתוח למידה והוראה
      • היחידה לכניסה להוראה ופיתוח מקצועי
      • הסבת אקדמאים להוראה
      • M.Teach תואר שני מוסמך בהוראה בשילוב תעודה להוראת העל-יסודי
      • חינוך מיוחד
    • הפקולטה למדעי החברה והרוח
    • מכינות

סגל החוג .B.Sc לימודי תואר ראשון במדעי המזון

לימודים

  • אודות החוג
  • המיוחדים שלנו
  • דבר ראש החוג
  • סגל החוג
  • שנתון
  • הגלריה שלנו
  • צור קשר
  • רישום
ד"ר לואי באשיר
מרצה
Ph.D.: האוניברסיטה העברית בירושלים 2017
תחומי מחקר : כימיה של מזון וחומרים פונקציונאליים
לעמוד האישי
ד"ר לואי בשיר
ד"ר אופיר בנימין
מרצה בכיר
Ph.D.: אוניברסיטת אוטגו, ניו זילנד 2012
תחומי מחקר : מבנה מזון, חלבון אלטרנטיבי, חישת מזון
לעמוד האישי
אופיר בנימין
ד"ר איתמר ידיד
מרצה
Ph.D.: מכון ויצמן למדע 2009
תחומי מחקר : חקר מסלולים מטבולים בחיידקים
לעמוד האישי
איתמר ידיד
ד"ר עדי יונס-לוי
מרצה
Ph.D.: הטכניון 2003
תחומי מחקר : ביוכימיה של חומרי טבע
לעמוד האישי
ד"ר יונס לוי עדי
פרופ' סגולה מוצפי
פרופ' חבר
Ph.D.: האוניברסיטה העברית 1996
תחומי מחקר : פונקציונליות של עולם הפטריות
לעמוד האישי
סגולה מוצאפי
ד"ר פאולה פיטשני
ראשת החוג למדעי המזון
מרצה בכירה
Ph.D.: טכניון 1998
תחומי מחקר : חומרי טבע כממתני תסמינים נוירולוגיים
לעמוד האישי
פאולה פיטשני
ד"ר קרן קלס
מורה
Ph.D.: אוניברסיטת קליפורניה - דייויס 2015
תחומי מחקר : תכונות פיזיקליות של מזון
לעמוד האישי
קרן קלס
פרופ' גיורא ריטבו
פרופ' מן המנין
Ph.D.: האוניברסיטה העברית 1994
תחומי מחקר : סילוק מזהמים, מים ופחמן דו חמצני
לעמוד האישי
גיורא ריטבו
ד"ר מאיר שליסל
מנהל מעבדות
מרצה
Ph.D.: הטכניון 1995
תחומי מחקר : ניצול פסולות חקלאיות
לעמוד האישי
ד"ר שליסל מאיר

סגל נוסף:

ד"ר טלי גולדברג, מר איתי להט, ד"ר הדסה  צוקרמן, מר מיכאל רביב, ד"ר נתן רוטשילד, מר אמיל שיינפלד, דר' קרן קלס, מר ארז אטקין, דר' בני טל, גב' ליאורה שושני. 

תמונה
מדעי המזון

.B.Sc לימודי תואר ראשון במדעי המזון

לימודים

  • אודות החוג
  • המיוחדים שלנו
  • דבר ראש החוג
  • סגל החוג
  • שנתון
  • הגלריה שלנו
  • צור קשר
  • רישום
  • כל תכניות הלימוד
    • הפקולטה למדעים וטכנולוגיה
      • החוג למדעי המים
      • החוג לביוטכנולוגיה
      • החוג ללימודי ביואינפורמטיקה
      • החוג למדעי המזון
        • תואר ראשון .B.Sc במדעי המזון
          • אודות החוג
          • המיוחדים שלנו
          • דבר ראש החוג
          • סגל החוג
          • שנתון
          • הגלריה שלנו
          • צור קשר
          • רישום
      • החוג למדעי החי
      • החוג למדעי המחשב
        • תואר ראשון .B.Sc במדעי המחשב
          • אודות החוג
          • מסלולים
          • דבר ראש החוג
          • סגל החוג
          • שנתון
          • צור קשר
          • רישום
      • החוג למדעי הסביבה
      • החוג למדעי התזונה
      • דבר דיקן הפקולטה למדעים וטכנולוגיה
    • הפקולטה לחינוך והוראה
      • דבר דיקנית הפקולטה לחינוך והוראה
      • החוג לחינוך
        • תואר ראשון B.A בחינוך
          • דבר ראש החוג
          • אודות החוג
          • מסלולים
          • מסלול מואץ לתואר שני בחינוך
          • תכנית פיתוח יכולות וכישורי מנהיגות
          • סגל החוג
          • שנתון
          • יצירת קשר
          • רישום
        • תואר שני .M.A בחינוך
      • החוג להוראת החינוך הגופני
      • החוג לחינוך גופני
      • החוג לחינוך והוראה
      • החוג לניהול וארגון מערכות חינוך
      • החוג לעיצוב ופיתוח למידה והוראה
      • היחידה לכניסה להוראה ופיתוח מקצועי
      • הסבת אקדמאים להוראה
      • M.Teach תואר שני מוסמך בהוראה בשילוב תעודה להוראת העל-יסודי
      • חינוך מיוחד
    • הפקולטה למדעי החברה והרוח
    • מכינות

מדעי המזון, המסלול הטבעי למי שמעוניין להיות קרוב לצלחת, להיות גורם משמעותי בתעשיית המזון ושותף לתהליכי ייצור של מזון ומשקאות. הסטודנטים נחשפים לתחום הפודטק המתפתח מאוד בעולם עם חדשנות במזון ומחקר. 
המסלול משלב תכנון מוצרים חדשים משלב איתור חומרי הגלם ועד לשלב העיצוב, האריזה וההובלה למדף. 
מסלול הלימודים האינטגרטיבי מאפשר לך להשתלב בהצלחה במגוון רחב של תפקידים בתעשיית המזון, בחברות סטארט-אפ ובתעשיות משיקות: מפעלי מזון, מוסדות מחקר ופיתוח, מעבדות בתחומי מדעי החיים, מכוני תקינה ובקרת איכות, מוסדות הקשורים לפיקוח על תעשיית המזון ושרותי המזון, וכן בחברות תכנון.

להשארת פרטים
Accordion Title למה ללמוד .B.Sc במדעי המזון בתל-חי

למה ללמוד .B.Sc במדעי המזון בתל-חי

בלי שומן: רק אצלנו ניתן ללמוד נטו מדעי המזון במסלול חד חוגי.
לחם וחמאה: הלימודים כוללים תרגול במעבדות מתקדמות ביותר המצוידות במיטב הטכנולוגיה.
זה אמיתי: הלימודים במכללה האקדמית תל-חי כוללים סדנה מעשית לפיתוח מוצר מזון חדש שיוצג בפני נציגים מהתעשייה.
ללמוד מהטובים ביותר: בכיתה ובמעבדות מחכים לך מרצים בעלי ניסיון עשיר, ממובילי התעשייה בישראל.
ביזנס אנד פלז’ר: בזמן הלימודים אפשר לעבוד בחברת מזון כגון שטראוס, עלית, תנובה וגם בחברות פודטק ולצבור ניסיון מעשי תוך כדי הכשרה אקדמית.

פודטק מקומי : אצלנו בתל-חי מתפתחת סצינה חזקה של פודטק וחדשנות במזון יחד עם הקמת מכון המזון הלאומי של ישראל במכללה. הסטודנטים יהיו חלק מהפעילות הזאת בלימודים ובמחקר.

ולקינוח: השתלבות בתעשייה בתום הלימודים בתפקיד מבוקש.
אפשרות למלגת עידוד בסך 5,000 ש"ח לשנה א' בלבד לבעלי פסיכומטרי 650 ומעלה*.
בכפוף לתנאים, מספר המלגות מוגבל. 

Accordion Title איך זה עובד

איך זה עובד

הלימודים האקדמיים אורכים שלוש שנים עם אפשרות לפריסה של עד 4 שנים, ונדרשות 132 נ"ז אקדמאיות.
שנה א’ - קורסי חובה במקצועות הבסיס כגון: ביולוגיה, כימיה, מתמטיקה ופיזיקה. 
שנה ב’ - קורסים מתקדמים במקצועות הביוכימיה, הגנטיקה והמיקרוביולוגיה. 
שנה ג' - לימודים מעשיים ומעמיקים במדעי המזון: תזונה, אנליזה של המזון, כימיה וביוכימיה של המזון ועוד.

לצפיה בתנאי הקבלה

Accordion Title מידע נוסף

מידע נוסף

תחום המזון מתפתח מאוד בשנים האחרונות דרך מגמות של פיתוח מוצרים חדשים, מוצרי מזון בריאות, טכנולוגיות מזון מתקדמות ועוד. 
מצד אחד דרישות הצרכנים למזון איכותי ובריא גוברות ומצד שני התעשייה מתמודדת עם אתגרים לא פשוטים הנובעים מגידול באוכלוסייה, שינויי אקלים, חומרי גלם מתחלפים וסוגיות סביבתיות. 
אתגרים אלו הובילו להקמתם של מרכזי מחקר העוסקים במציאת פתרונות וטכנולוגיות חדשניות במזון (תחום הפודטק) במדינות רבות בעולם. המרכזים משרתים את התעשיות המקומיות והבינלאומיות במגוון שירותים, והוכיחו את יכולתם לקדם חברות פודטק חדשות ולשדרג כלכלית חברות קיימות. המכללה האקדמית תל-חי התאימה את עצמה למגמה העולמית בתחום המזון/הפודטק כאשר הקימה את החוג למדעי המזון לפני מספר שנים.
מטרת החוג למדעי המזון היא להעניק כלים מתאימים ולהכשיר סטודנטים בתחום טכנולוגיה של מזון, ברמה מדעית גבוהה, שישתלבו בתעשייה הענפה בתחום המזון, בחברות פודטק ובמחקר. טכנולוג מזון בעל מקצוע אקדמי עוסק בתכנון וייצור של מוצרים מחומר גלם ועד לצריכת המוצר הסופי. התשומות בייצור המזון כוללות הערכת טיב התוצרת החקלאית וחומרי הגלם, איתור חומרי הגלם, תהליכי יצור, אבטחת האיכות, הערכת התזונה, היגיינה וסניטציה, אחסון, עיצוב, שימור ואריזה. הטכנולוג הבכיר נוטל חלק חשוב ומכריע בצוות הניהול והאסטרטגיה של המפעל. על טכנולוג מזון אחריות ציבורית לאבטחת האיכות והערך התזונתי של המזון, וכן הבטיחות בשימוש בו. בטיחות מזון הן בתחום המיקרוביולוגיה והן בתחום הטוקסיקולוגיה, דורש מהבוגר יושרה ואחראיות כערך עליון. במפעלים גדולים ובמוסדות מחקר טכנולוג מבצע ו/או מנהל פרויקטים של מחקר ופיתוח נדרש להמציא מוצרים חדשים לשפר ולשכלל מוצרים קיימים ותהליכי ייצור.
רוב הבוגרים מחוג מדעי המזון משתלבים בתעשיות המזון מיד לאחר הלימודים.

 

תחומי התמחות שבוגר החוג מדעי המזון יכול לעסוק:
  • פיתוח מוצר
  • אבטחת איכות
  • טכנולוג קו ייצור
  • אריזה
  • שיווק ופרסום
  • יזמות עסקית
  •  חוקר בתארים מתקדמים במדעי המזון/ביוטכנולוגיה
 המערך הלימודי להכשרת טכנולוגים של מזון:

במהלך התואר במדעי המזון הסטודנט באקדמית תל-חי לומד מספר רב של קורסים (סך נקודות 132) החל מבסיס רחב במתמטיקה, פיזיקה, ביולוגיה וכימיה, בשנה הראשונה ועד למקצועות ממוקדים יותר בתחום המזון כמו עקרונות טכנולוגיה של מזון, אנליזה של מזון, חישה וקורסים מענפי מזון שונים כמו חלב, משקאות אלכוהוליים, אפייה ובשר. הסטודנט בחוג למדעי המזון באקדמית תל-חי נחשף למספר רב של מעבדות יישומיות ומשתתף במספר סיורים בתעשייה (אסם, תנובה, שטראוס, מחלבות רמת הגולן ועוד) הנותנות לו כלים אמתיים לחיים שאחרי הלימודים. הקשר אל התעשייה הינו ייחודי לחוג מדעי המזון ומתבטא בהרצאות אורח של מומחים מהתעשייה, ליווי של פרויקטי מחקר ואף פיתוח מוצרים משותף עם תעשיית המזון. אחד הקורסים הבולטים בחוג למדעי המזון הוא הסדנה לפיתוח מוצר. בקורס מתאפשר לסטודנט לבטא את כל מה שלמד לאורך התואר על מנת לפתח מוצר חדש שאינו קיים על המדף בארץ. 
בסיום הקורס הסטודנטים מציגים את המוצרים בכנס שנתי רב משתתפים, העוסק בחדשנות במזון (פודטק).
לכנס מגיעים אנשי תעשייה ואקדמיה רבים שפוגשים את הסטודנטים. 
חשוב להדגיש בחוג למדעי המזון עוסקים בפיתוח מזון לתעשייה ואילו בחוג מדעי התזונה עוסקים בהשלכות הבריאותיות של אכילת המזון והתאמה של דיאטות טיפוליות בהתאם לאופי המטופלים השונים.
לסטודנט בחוג למדעי המזון יש אפשרות לעשות פרויקט גמר מחקרי בין השנה השנייה לשלישית. 
בפרויקט הסטודנט מצטרף למחקר קיים של חוקר בחוג בתחומים שונים כגון: מוצרי חלב, יין, פטריות, חרקים למאכל, אחסון פירות וחישת מזון. המחקר מבוצע במעבדת מחקר חדשה באקדמית תל-חי, במעבדות חיצוניות במיג"ל ובמעבדת הקירור. חשוב לציין שמרבית סגל המרצים בחוג מדעי המזון, הם חוקרים פעילים במיג"ל או במכללה האקדמית תל-חי ומשמשים גם כמנחים לסטודנטים בפרויקט מחקר.

 
היתרונות של לימודי מדעי המזון במכללה האקדמית תל-חי:

החוג מתרכז בלימודי מדעי המזון בעיקר ושם דגש על החידושים הטכנולוגיים בתחומי המזון.
יחס אישי של מרצה לסטודנט. אווירה משפחתית בחוג.
החוג עשיר בתשתיות מחקר – ציוד אנליטי מתקדם כגון הלשון האלקטרונית, HPLC, LCMS, GCMS.
פיילוט ייחודי בחלב ומשקאות – הסטודנטים משתמשים בציוד בקורסי טכנולוגיה ופיתוח מוצרים. ציוד כגון מפסטרת UHT, מהמגן בלחץ גבוה, מפרדה ועוד.
שילוב של מרצים מובילים מהאקדמיה ותעשיית המזון.
סיורים רבים בתעשיית המזון.
מספר רב של מעבדות שימושיות לתעסוקה בהמשך בתעשייה - אנליזה של מזון, מיקרוביולוגיה, פיתוח מוצר, כימיה של מזון ועוד.
קורסים ייעודים בתחום המזון והפודטק - חלב, משקאות אלכוהוליים, אפייה ובשר.
מציאת עבודה במהירות בתעשיית המזון בכל רחבי הארץ, תפקידים מגוונים בחברות פודטק.
אפשרות המשך לתואר שני בביוטכנולוגיה עם תזה בתחום מדעי בפודטק באקדמית תל-חי.
השתלבות בפרויקטים עם התעשייה במהלך הלימודים.
אפשרות לעבודה בסטאז' בחברות המזון והפודטק בארץ במהלך התואר – קבלת נקודות אקדמיות ומשכורת.
החוג למדעי המזון מתפתח רבות בשנים האחרונות תוך חזון שתחום הפודטק יהיה אחד התחומים המובילים בעולם, בארץ ובמיוחד באזור הצפון. 
בתכנית הקמת מכון לאומי לחדשנות בפודטק ומחקר במזון ותזונה. המכון ישרת את האקדמיה ואת התעשייה, ויאפשר לבוגרי החוג למצוא אופק תעסוקתי איכותי ונקודת הזנק להקמת עסקים.
בשנים האחרונות, החוג למדעי המזון יוזם שיתופי פעולה עם חוגים מקבילים באוניברסיטאות בעולם. 
כמו למשל שיתוף פעולה שנרקם עם  אוניברסיטת אארהוס שבדנמרק, בה פעיל חוג למדעי המזון המעורב מאוד בהתפתחות הפודטק המרהיב בדנמרק ומקיים שיתופי פעולה הדוקים עם תעשיית הפודטק. החוקרים בחוג מדעי המזון מאוניברסיטת אארהוס הצהירו שהם מעוניינים להיות חלק פעיל במכון מחקר בתחום הפודטק שעתיד לקום.
המכון יהווה מרכז לתחום הפודטק במגמה ליצור בסיס כלכלי רחב לקידום תעשיית המזון והפודטק ולהרחבת היצע למקומות עבודה, מחקר, מיזמים ועוד.
בנוסף תכנית הפיתוח כוללת 
מאיץ עסקי (אקסלרטור) XLR8: לטיפוח יזמות טכנולוגית, ראשון מסוגו בקרית שמונה. מספר גדול מן המיזמים הפועלים כיום באקסלרטור צמח מתוך הפעילות המחקרית והמעשית בחוג מדעי המזון במכללה האקדמית תל-חי. האקסלרטור מציע למיזמים טכנולוגיים בשלבים מוקדמים מעטפת מקצועית תומכת, ליווי והכוונה בהקמת המיזם וקידומו אל עבר שוק המטרה, תוך סיוע באיתור לקוחות, שיתופי פעולה וגיוס משקיעים.
חממת הפודטק  Start Fresh: החממה תתמקד בקידום טכנולוגיות המזון (פודטק) לכל אורך שרשרת הערך של מזון ומשקאות. השותפים המובילים במאגד: תנובה, קונצרן המזון הגדול בישראל, חברת המשקאות טמפו, קרן אמריקאית-הקרן המובילה בעולם Finistere ,OurCrowd בתחום האגריטק והפודטק.
מתחם המיקרו תעשייה (בהקמה): מתחם שישמש להשכרה למפעלי מזון בענף הפודטק ומתן מעטפת שירותים רחבה למפעלים שיאכלסו אותו.

 

בין המוקדים השונים של האקוסיסטם יהיו:
  • מאיץ עסקי (אקסלרטור) XLR8: הוא יזמות טכנולוגי ראשון מסוגו בקרית שמונה. מספר גדול מן המיזמים הפועלים כיום באקסלרטור צמח מתוך הפעילות המחקרית והמעשית בחוג מדעי המזון במכללה האקדמית תל-חי. האקסלרטור מציע למיזמים טכנולוגיים בשלבים מוקדמים מעטפת מקצועית תומכת, ליווי והכוונה בהקמת המיזם וקידומו אל עבר שוק המטרה, תוך סיוע באיתור לקוחות, שיתופי פעולה וגיוס משקיעים.
  • חממה הפודטק  Start Fresh: החממה תתמקד בקידום טכנולוגיות המזון (פודטק) לכל אורך שרשרת הערך של מזון ומשקאות. השותפים המובילים במאגד: תנובה, קונצרן המזון הגדול בישראל, חברת המשקאות טמפו, קרן האמריקאית, הקרן המובילה בעולם Finistere ,OurCrowd בתחום האגריטק והפודטק ,וחברת המשקיעה הפעילה ביותר בישראל בהון סיכון.
  • מתחם המיקרו תעשייה (בהקמה): מתחם שישמש להשכרה למפעלי מזון בענף הפודטק ומתן מעטפת שירותים רחבה למפעלים שיאכלסו אותו.
Accordion Title סטודנטים מספרים

סטודנטים מספרים

Accordion Title אופק תעסוקתי

אופק תעסוקתי

בוגרי החוג למדעי המזון יוכלו להשתלב בתעשיית המזון כטכנולוגים של מזון ומפתחי מוצרים.
בוגרי החוג למדעי המזון יוכלו להשתלב בתפקידי מפתח בתעשיית המזון החל מתפקידי איכות, טכנולוגי קו ייצור ופיתוח מוצרי מזון חדשים.
בנוסף יוכלו לעבוד בתפקידי פיקוח ובקרה של משרד הבריאות. בחברות סטארט אפ פודטק כחלק מעובדי הפיתוח של המוצרים בחברה וכיזמים של חברות חדשות. להמשיך לתואר מתקדם במדעי המזון עם מחקר כדי להשתלב ברמה גבוהה יותר בתעשייה או באקדמיה.       

 

המיוחדים שלנו

מדעי המזון.
המיוחדים שלנו
רק בתל חי תמצאו מטבח מקצועי המכיל את כל הציוד הדרוש להכנת מזון בו הסטודנטים משתתפים…
קראו עוד

שרותים לתעשייה

מדעי המזון
פיילוט פיתוח מוצרים
פיילוט חדיש המציע לתעשייה ואנשים פרטיים לפתח מוצרי מזון.
קראו עוד
מעבדת השירות לבדיקות יין
מעבדת השירות לבדיקות יין
במכללה האקדמית תל-חי פועלת מעבדת יין חדישה המשמשת לבדיקות מקצועיות של תהליכי ייצור…
קראו עוד
מעבדת חישה במזון
מעבדת חישה במזון
מעבדת חישה אנליטית בתחום המזון הגדולה בארץ!
קראו עוד
מה תלמדו

מה תלמדו

Accordion Title מדעי החלב

מדעי החלב

קורס שמדבר על כל מה שרציתם לדעת על חלב ומוצריו – ממה נוצרת גבינה, איך מתנהגים חלבוני הקזאין במהלך הגבנה ואיזה תהליך עובר הקוטג'.
מיכון וטכנולוגיה של עיבוד חלב ומוצריו, ובסוף הקורס, מעבדה חוויתית של הכנת גבינות, למידה תוך כדי עשייה.
תמונות הכנת גבינות קממבר עם השף יוחנן גרבר