ניקול טרוסמן

היא מתחרה בענף טניס שולחן כבר מגיל 6 (כבר 20 שנה, אבל מי סופרת…), אלופת ישראל לנשים שש פעמים ואלופת ישראל לזוגות. עטורת פרסים מטורנירים בינלאומיים רבים, דורגה מספר 1 באירופה, ומספר 3 בעולם. זכתה באליפות אירופה במקום ראשון לזוגות וזוגות מעורבים עד גילאי 15, ובמקום שני ושלישי בזוגות וזוגות מעורבים עד גילאי 18. והעפילה למשחקי אולימפיאדת הנוער בניינג'ינג בסין.
והיא משלנו!

הכירו את ניקול טרוסמן, סטודנטית לחינוך גופני שהגיעה אלינו מקרית מוצקין.
ניקול מספרת שבמקביל ללימודים המקיפים, העיוניים והמעשיים, היא מאוד אוהבת את המעטפת החמה והתומכת בקמפוס עצמו. מרצי המכללה מאוד קשובים וערים לצרכים שלנו כסטודנטים, והיחס האישי הוא גורם מכריע בבחירה בלימודים דווקא באקדמית תל-חי.
למרות שאת נעוריה העבירה באקדמיה למצוינות כספורטאית במכון וינגייט, אזור רמת הגולן ובכלל הצפון תמיד קרץ לניקול והיא החליטה שאת ההכשרה המקצועית שלה כמורה לחינוך גופני תעשה בקמפוס קצרין של האקדמית תל-חי. וכמובן שהמלגה שקיבלה ניקול על עצם הבחירה בלימודים בצפון, חיזקה את ההרגשה שהבחירה שעשתה, נכונה במיוחד!

חינוך גופני הוא תחום הוראה מאוד אהוב ומהנה, אומרת ניקול, השיעור תמיד מלווה באנרגיות גבוהות, בשמחה ובתחושת הצלחה וסיפוק. חינוך גופני משלב בתוכו גם חינוך לדרך חיים וכמובן תרגול פעילות גופנית במהלך השיעור.

"כמורה לעתיד, אני רואה חשיבות גדולה להקניית העיסוק בספורט גם מחוץ לבית הספר. אימון ותרגול מקנים שגרת חיים התורמת לרווחה גופנית ונפשית לאורך זמן."

אנחנו בטוחים שתקני לתלמידים ולתלמידות שלך את האהבה לספורט ניקול, ורואים אותך מובילה אותם להישגים ספורטיביים וחברתיים כמקור להשראה.

e6GVEwkkAIWsLSNSrJx2hZZdeuqGc1fBv7ru6MBFcew
form-aWghbnjC9Fi7ScxXMBcDD-hoTdodrAR8XqaoEq-uJ_8