מפגש מרגש להתחלת שותפות חדשה בין Startup Nation Central, לבין המכללה האקדמית תל-חי!

מפגש האקדמית תל-חי - סטארטאפ ניישן סנטרל

בעיצומו של עימות מתמשך בצפון ישראל, ממשיכה המכללה האקדמית תל-חי להוביל מהלכים מעודדי צמיחה כלכלית.
אחד מהמהלכים החשובים הללו, הושק במפגש מרגש להתחלת שותפות חדשה בין Startup Nation Central אחד הגופים החזקים במדינה לקידום ופיתוח תעשיית ההייטק הישראלית וחיבורה אל חברות רב לאומיות, ארגונים ומשקיעים מהעולם, לבין המכללה האקדמית תל-חי, המהווה מנוע צמיחה אזורי ונמצאת בדרכה להתבססות כאוניברסיטת הגליל.

שיתוף הפעולה העוסק בקידום תכנית לפיתוח תחום ההייטק והחדשנות בגליל, הושק בתמיכתה הנדיבה של קרן רואודברג. קרן רואודברג תומכת בפרויקטים נוספים במכללה האקדמית תל-חי, כמו למשל שותפות בהקמת תשתיות מתקדמות וחדשניות לחוג למדעי המחשב. השותפות תקדם תכנית ייחודית בשם Excellenteam’ in ‘Academia להכשרת סטודנטים וסטודנטיות מהחוג למדעי המחשב, הידוע כמניב בוגרים איכותיים ואטרקטיביים לתעשיית ההייטק, תוך התמחות והתנסות עם בכירי התעשייה בישראל. ההתמחות כוללת הכשרה לשפות תכנות, רכישה של מיומנויות הכרחיות לעולם העבודה העכשווי ובוטקאמפ המשלב משימות פיתוח ללקוחות אמיתיים בשיתוף חברות גלובליות וחברות הזנק בגליל ובכל רחבי הארץ.

במפגש ההתנעה, בירך מארק גארוויס מנכ"ל קרן רואודברג על השותפות, ציין את מחויבות הקרן לתכנית והביע תקווה להרחבת ההזדמנויות התעסוקתיות בגליל ומינוף צמיחה כלכלית אזורית. במפגש השתתפו עירן שמואלי דוד - מנהל קרן רואודברג בישראל, מנכ"ל המכללה האקדמית תל-חי - אלי כהן, יו״ר הועדה האסטרטגית להקמת האוניברסיטה - אריק דיין, יו"ר חבר הנאמנים - מיכל רייקין, מנהלת תחום יזמות ופיתוח - מירה הרשקוביץ ומנהלת היחידה לקשרי חוץ - אביבה להב. את Startup Nation Central ייצגו סמנכ"לית שותפויות פילנתרופיות, מיכל קלמן ואלון טורכספא המוביל את תחום האגרי-פודטק בארגון.
התכנית תהווה סנונית ראשונה לשיתוף פעולה רחב וארוך טווח במגוון תחומים וכן הרחבה של תכנית ההכשרה וההתמחות 'האקסלנטים' לחוגים נוספים.

BmDlVn98KwHGHzHxwBDx86HIBoaxVX3O-ZeVJ8axq08
form-H0FsPtKM1o-yf1ZJwxK_BWU73TNjoH0iA2IssRR70Dw