לימודי כלכלה וניהול הם תחומי לימוד מבוקשים בשוק העבודה, ויהיו כך עוד שנים רבות.
ישנו צורך תמידי בכלכלנים ובמנהלים בעלי הכשרה מתאימה.
כפועל יוצא מלימודיהם, בוגרי התואר הראשון בכלכלה וניהול הם אזרחים מודעים יותר ומבינים כיצד המשק בכללותו, המגזר העסקי ומשקי הבית מתנהלים ביום-יום, ומפתחים תובנות לגבי התנהגותם העתידית. בנוסף לכך, הלימודים מאפשרים הבנה מעמיקה וגשר ללימודי המשך בתחום זה ובתחומים משיקים.
אנחנו באקדמית תל-חי מבינים את הצורך בהכנה מקצועית לשוק העבודה ובהקניית ידע וכלים המביאים לסיפוק אישי, וכך גם בנויה תכנית הלימודים שלנו המקנה ידע ומיומנות בתחומים בהם תעסקו בעתיד. מקצועות הכלכלה והניהול מקבלים אצלנו אותה דרגת חשיבות, בתכנית מובנית אחת.
הלימודים מאפשרים לבוגרי החוג להמשיך במגוון מסלולים: יציאה לשוק העבודה במגזר הפרטי או הציבורי, הקמת עסק, וכמובן גם לימודים לתארים מתקדמים. בהמשך תוכלו לקרוא על מבנה הלימודים, אפשרויות שונות להשלים את התואר וכמו כן על ארבעת מוקדי ההתמחות שאנחנו מציעים בחוג: מנהל עסקיםשוק ההוןתיאוריה כלכלית וחשבונאות

• עבור אלו הרוצים לרכוש ידע טכנולוגי יחד עם התואר בכלכלה וניהול קיים מסלול בניהול מערכות מידע, המשלב לימודי כלכלה וניהול (60% מהתכנית) עם לימודי ניהול ערכות מידע (40% מהתכנית).
    ניתן גם לשלב את הלימודים בחוג לכלכלה וניהול עם לימודים לקראת תעודה מקצועית בתחומים הבאים:
  • מסלול בשילוב המכון לאמנויות- המסלול משלב לימודים בחוג לכלכלה וניהול עם לימודים במכון לאמנויות תל-חי, במחלקה לאמנות פלסטית או במחלקה לצורפות. בוגרי המסלול יהיו זכאים לתואר ראשון בכלכלה וניהול ולתעודת בוגר המכון לאמנויות - מדריך לאמנות בקהילה.
  • מסלול התמחות בחשבונאות, האורך 3.5 שנים, שבנוסף לתואר ראשון בכלכלה וניהול מכין את בוגריו לבחינות ההסמכה של מועצת רואי החשבון, לתעודת רואה חשבון.

ניתן לבחור גם בלימודים לתואר דו-חוגי: שילוב של לימודי כלכלה וניהול עם מגוון חוגים במכללה, בפקולטה למדעי החברה והרוח עם כל חוג (פרט לעבודה סוציאלית) ובפקולטה למדעים וטכנולוגיה עם מדעי המחשב או מדעי הסביבה.
מלבד לימודים במהלך ימות השבוע עם חיים סטודנטיאליים מלאים ועשירים, קיימים בחוג גםמסלולים דו חוגיים מותאמים לאנשים עובדים בשיתוף עם החוג לשירותי אנוש ועם החוג ללימודים רב תחומיים. המסלול בשיתוף החוג לשירותי אנוש מתקיים בימי חמישי ושישי בלבד, והמסלול בשיתוף החוג ללימודים רב תחומיים מתקיים בימי ראשון וחמישי בלבד. שניהם נמשכים לאורך 11 סמסטרים, אשר כוללים גם לימודים בקיץ.

* בוגרי המסלול יקבלו אישור התמחות בנוסף לתעודת הבוגר.

ניתן לקבל פרטים נוספים על מסלולי הלימוד במוקד הייעוץ וההכוונה של המכללה האקדמית תל-חי.

להשארת פרטים

איזה מסלול מעניין אותך?

סגל החוג

Members Anchor

פרופ' ניר בקר

רקטור מ"מ נשיא
פרופ' מן המנין
אוניברסיטת מינסוטה, ארה"ב 1990
תחומי מחקר : כלכלת סביבה, נתוח עלות-תועלת.

פרופ' דורון לביא

פרופ' מן המנין
אוניברסיטת בן גוריון 2005
תחומי מחקר : כלכלת ציבורית וסביבתית

פרופ' אלי גימון

פרופ' חבר
אוניברסיטת סטרטקלייד, גלזגו 2006
תחומי מחקר : יזמות, חדשנות, אסטרטגיה עסקית

ד"ר דפנה דיסני

מרצה בכירה
אוניברסיטת קליפורניה, דייויס 2005
תחומי מחקר : כלכלת צמיחה ופיתוח, כלכלת משאבי טבע

ד"ר ינאי פרחה

ראש החוג לכלכלה וניהול
מרצה בכיר
אוניברסיטת קליפורניה, ברקלי 2009
תחומי מחקר : כלכלת סביבה, כלכלה חקלאית, כלכלה אזורית

ד"ר יוסי טובול

מרצה בכיר
אוניברסיטת בר-אילן 2006
תחומי מחקר : כלכלה התנהגותית וניסויית, כלכלה ציבורית.

ד"ר דפנה שוורץ-אשר

מרצה